Jak je to s vaší koupelnou? Plánujete změnu?

Na koupelnu je kladeno velké množství nároků. Musí být krásná, praktická, funkční, ale především kvalitní a účelná.


VE VZORKOVNĚ KREINER S VÁMI VYŘEŠÍME VŠE

Téma koupelen, to je naše. V řadě měst České republiky firma Kreiner otevřela reprezentativní vzorkovny koupelen. V Praze, Brně a na dalších místech pomáháme našim zákazníkům s návrhem ideální koupelny a výběrem vhodných výrobků – umyvadla, vany, sprchového koutu, baterií i koupelnového nábytku.

BAREVNÝCH PROVEDENÍ LZE VYMYSLET CELÁ ŘADA

Nejčastěji k nám přicházejí zákazníci s určitou představou o barevném ladění své vysněné koupelny. Je nádherné vybírat si obklady a dlažby. Avšak koupelna není jen o tvaru dlaždic a vysněných odstínech. Aby vše v koupelně fungovalo správně, je nutné začít plánovat zcela od začátku. Kolik lidí bude koupelnu používat? Upřednostňujete vanu či sprchu? Bude koupelna spojená s WC nebo bude každá místnost zvlášť? Musít v koupelně najít místo pračka? Poté, co na všechny tyto otázky společně najdeme odpověď, můžeme začít s výběrem konkrétních prvků a dát koupelně finální představu. 

VÝPRODEJ SE MŮŽE HODIT

Nižší ceny kvalitního koupelnového vybavení potěší každého. Před nákupem doporučujeme podívat se v eshopu Kreiner do sekce Výprodej. Najdete zde řadu koupelnových prvků a doplňků, které je možno díky pravidelné obměně sortimentu koupit se slevami v řádu desítek procent. Až 70 % můžete právě nyní ušetřit např. za luxusní koupelnový nábytek ve výprodeji.

KOUPELNY OD KREINERA OD A DO Z

Naši odborníci pro vás zajistí vše potřebné do posledního detailu, aby vaše stavební firma mohla rovnou začít. Připravíme pro vás kompletní sety – odtokové soupravy, sifony, potřebné ventily i podomítková tělesa. Všechny zakázky vyřizujeme velmi rychle, veškeré zboží, které si zákazník objedná přes eshop a je skladem, předáváme do 24 hodin přepravní společnosti.

TĚŠÍTE SE NA NOVOU KOUPELNU? JSME TU PRO VÁS, RÁDI VÁS VE VZORKOVNÁCH KREINER UVÍTÁME.

Adresa: Tyršova 686, 330 27 Vejprnice u Plzně
ESHOP: www.eshop-kreiner.cz/cs/
FACEBOOK:  Kreiner


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 13.08.2018 15:41




0 +
 

Hlavní zprávy