Jihočeský kraj zve na třetí ročník Seniorských hrátek. Návštěvníci se mohou opět těšit na Josefa Laufera

Ani v letošním roce nebudou chybět Seniorské hrátky. Pro zájemce je opět připraveno informačně-kulturní odpoledne v 7 městech Jihočeského kraje


Ani v letošním roce nebudou chybět Seniorské hrátky. Pro zájemce je opět připraveno informačně-kulturní odpoledne v 7 městech Jihočeského kraje s bohatým doprovodným programem. Vstup na akci, která startuje v úterý 28. srpna v Českém Krumlově, je zdarma.

„Na Seniorských hrátkách 2018 se naši dříve narození spoluobčané mohou seznámit s kontaktními centry Senior Point, která poskytují sociální poradenství, pomohou s ovládáním moderních technologií, pořádají kroužky rukodělných prací nebo nabízejí možnost společenského setkávání," nastínila hejtmanka Ivana Stráská a doplnila, že na programu bude i navazující projekt Senior Pas, který nabízí držitelům slevy a různé další výhody. „Hlavně však chceme dát všem účastníkům Seniorských hrátek najevo, že jsou pro nás důležitou součástí společnosti, že si jich vážíme a chceme jim pomoci překonávat nástrahy každodenního života," zdůraznila hejtmanka.

Své místo v programu má i informační a osvětová činnost v oblasti zdravého životního stylu, zaměřená na význam prevence u civilizačních chorob, důležitost aktivního pohybu, měření tlaku krve, cukru v krvi či cholesterolu. Vyvrcholením celé akce bude bezesporu vystoupení šarmantního a nestárnoucí baviče i zpěváka Josefa Laufera. 


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
24.08.2018 21:39




0 +
 

Hlavní zprávy