Nabitý program pokračuje pohárem v Litoměřicích

Týden po dohrávce prvního kola domácího poháru čeká Dynamo kolo druhé. Tentokrát se Jihočeši představí na půdě třetiligového Litoměřicka, které v prvním kole vyřadilo Varnsdorf. Černobílí půjdou do zápasu jako lídr F:NL a budou chtít postoupit. Utkání startuje ve středu v 17 hodin.


FK Litoměřicko je český fotbalový klub založený v roce 1919, který vychoval fotbalisty jako Antonín Rosa či Miroslav Slepička. Aktuálně Litoměřicko působí ve třetí nejvyšší soutěži, kde v minulé sezoně obsadilo 12. příčku. V ČFL klub působí dva roky, před tím hrál dlouhé roky divizi. V novém ročníku se zatím celek kouče Pavla Čvančary trápí. První čtyři zápasy prohrál při skóre 4:10. Postupně nestačil na Zápy, Vltavín, Ústí nad Orlicí a naposledy padl v Domažlicích. Severočeši si tak jednoznačně největší úspěch dosavadní sezony připsali v MOL Cupu, kde doma porazili druholigový Varnsdorf 2:0.

1. kolo MOL Cupu:
FK Litoměřicko - FK Varnsdorf 2:0 (2:0)
Branky: 3. Surmaj, 43. Macháček. Rozhodčí: Matějček – Vlasjuk, Černý. 
Sestava Litoměřicka: Plachý – Šustr, Šimkovský (C), Chábera, Verner, Surmaj (84. Karvánek), Macháček (62. Šlehofer), Havrda (69. Zdržálek), Štancl, Luong, Štefko. 
Sestava Varnsdorfu: Samoel – Rudnytskyy, Dvořák, Kouřil, Heppner - Novák, Zbrožek (46. Dzaba), Ondráček (71. Bláha), Kubista, Bielesz - Schön (46. Barac).

Českobudějovické Dynamo získalo cennou a důležitou výhru ve šlágru proti Ústí nad Labem, díky které se dostalo do čela FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. Jihočechy čeká před reprezentační přestávkou ještě dvojice utkání. Ve středu pohárové střetnutí na půdě Litoměřicka, v sobotu pak další těžký duel na hřišti Pardubic. Trenéři tak v poháru dají šanci hráčům, kteří se v poslední době do hry tolik nedostávali. Sestava by se nemusela příliš lišit od té, které před týdnem získala postup v 1. kole přes Jindřichův Hradec (4:1).

2. kolo MOL Cupu začíná ve středu od 17 hodin na fotbalovém stadionu v Litoměřicích a vy jej můžete sledovat zde v online reportáži. Hlavním rozhodčím bude Ondřej Ginzel, na čarách mu budou pomáhat Jiří Kříž a Michal Novák.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 29.08.2018 08:13




0 +
 

Hlavní zprávy