Společnost KREINER s.r.o. spustila nový eshop

Modernizovaný e-shop společnosti KREINER s.r.o., která je expertem na koupelny, kuchyně, topení či obklady a dlažby.


O společnosti KREINER s.r.o. v Plzni

Firma KREINER, spol. s r.o., velkoobchod-maloobchod se sortimentem zboží voda-topení-železářské zboží, funguje v Plzni již od 21. 11. 1991 jako dceřiná společnost zavedené německé firmy Georg Kreiner GmbH&Co.KG, sídlící v příhraničním městě Weiden v Německu. Tato společnost vznikla v roce 1892 pouze jako malá prodejna na weidenském náměstí, která v průběhu let rozšířila svojí činnost i na velkoobchodní aktivity. Po zakoupení pozemků na okraji města Weiden zde byl v roce 1959 zbudován rozsáhlý prodejní areál. V následujících letech bylo vystavěno několik dalších velkoobchodních hal se stále modernější a výkonnější obslužní technikou.

SKLAD, PRODEJNA I VZORKOVNA KOUPELEN

Plzeňská společnost KREINER, spol. s r.o. je zcela samostatně fungující firmou. Svoji aktivitu začala zakoupením zchátralé prodejny v Tylově ulici 49 v Plzni a její důkladnou rekonstrukcí. V roce 1992 začala firma vyvíjet vlastní obchodní činnost, kdy zaměstnávala přibližně 10 zaměstnanců a kdy začala mít první stálé zákazníky.
V průběhu dalších let, kdy se obchodní obrat firmy progresivně zvyšoval, prostory v Tylově ulici začaly být nedostatečné pro požadavky stále většího počtu zákazníků a objemu realizovaného zboží. Firma koupila pozemky v nedalekých Vejprnicích u Plzně, vedle nájezdu na rozvadovskou dálnici, kde na ploše 27.000 m2 postavila moderní velkoobchodní areál, který byl dokončen v polovině roku 1997. Nová budova má zastavěnou plochu 2.600 m2 a skrývá v sobě skladovou halu, prodejnu, vzorkovnu koupelen (momentálně v rekonstrukci) a kanceláře. Nyní se tu nachází centrální sklad společnosti. Své sídlo tu má jak oddělení nákupu, fakturace, účtárna, tak i tým obchodních zástupců, kteří jsou v každodenním styku se stálými zákazníky.

Více informací o této firmě a nabízených službách, či nabízeném sortimentu najdete na jejich webových stránkách www.eshop-kreiner.cz.

Nové stránky na míru vytvořila společnost UNIWEB s.r.o.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 26.07.2018 09:25




0 +
 

Hlavní zprávy