Vážná dopravní nehoda

Tábor – Sezimovo Ústí - Střet osobního vozidla s chodcem. (Hlasová schránka 974 238 116)


Krátce po třetí hodině ranní dnešního dne vyjížděly všechny složky IZS k vážné dopravní nehodě, která se stala na hlavním silničním tahu I/3 v katastru Sezimova Ústí, a to v prostoru výjezdu z města ve směru na Planou nad Lužnicí. Došlo zde ke střetu osobního vozidla tovární značky Fiat Multipa a chodce, mladého muže (27). Ten se měl dle provedeného šetření v daném místě pohybovat v tmavém oblečení a se sluchátky na uších. Následkem střetu utrpěl závažná poranění a po ošetření na místě byl převezen ZZS na traumatologii do Českých Budějovic. Dechovou zkoušku na přítomnost alkoholu u něj z důvodu zranění nebylo možno provést. Odborná zkouška na přítomnost alkoholu u řidiče osobního vozidla proběhla s negativním výsledkem.

Přesná příčina, průběh a míra zavinění nehody jsou předmětem následného šetření táborských dopravních policistů. K objektivnímu posouzení všech skutečností byl u zraněného chodce vyžádán odběr krve a tělních tekutin.

Žádáme tímto každého, kdo by mohl k objasnění všech skutečností této události přispět jakoukoliv důvodnou informací, a to jak k jízdě vozidla tovární značky Fiat Multipa, jedoucího ve směru od Plané nad Lužnicí, tak zejména k výskytu, pohybu či jednání uvedeného chodce v místě nehody, aby tyto poznatky předal táborským dopravním policistům na jejich služebně v budově Územního Odboru PČR Tábor na Soběslavské ulici číslo 2763 či telefonních linkách 974 238 250, 974 238 111. Děkujeme.

por. Mgr. Miroslav Doubek   ta.pis@pcr.cz , krpc.pio@pcr.cz

22. října 2017



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 22.10.2017 08:49




0 +
 

Hlavní zprávy