S obytňákem za zimní pohodou

Vydejte se do přírody a potěšte se pohledem na zasněženou krajinu z pohodlí obytného vozu. I když bude venku mráz, vy budete mít teplo, ať už se vydáte kamkoliv. Obytný vůz od ObytnakyPlzen.cz vás nikdy nezklame!


Není potřeba vyhledávat drahé hotely, které jsou v zimní sezóně často i nedostupné. Zimního výletování se ale bát nemusíte! Zkuste se podívat na vozy značky Rimor a Sunlight od ObytnakyPlzen.cz!  Jsou spolehlivé, nabízí rozumně řešený interiér, topení si nastavíte na požadovanou teplotu a můžete jet kamkoliv.

Obytné vozy Rimor

Značka Rimor je součástí skupiny Triago – vůdce na trhu s obytnými automobily. Vůle dívat se vpřed s optimismem a výroba s nejvyšší kvalitou, široký výběr možností pro spaní, bydlení a spousty variant úložných prostor a maximální pohodlí to je Rimor. Jeho nedílnou součástí je Italský design, to znamená kvalitu použitých materiálů a precizní zpracovaní.

Obytné vozy Sunlight

Ale pozor je tu značka, která je schopna se značce Rimor vyrovnat, jde o obytné vozy Sunlight. Kvalita je zde na prvním místě, obytné vozy jsou pravidelně servisované a kontrolované. Do obytných vozů vám společnost Tonalli West s.r.o. namontuje různé doplňky na přání (markýzy, solární panely, baterie, tažné zařízení, nosiče kol a skútrů).

Ještě váháte? Tak se zkuste přijít nezávazně podívat!  

Kontakty

Tonalli West s.r.o
Telefon: +420 777 312 242
E-mail: prodej@obytnakyplzen.cz
Web: ObytnakyPlzen.cz

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy