Práce Nabídka zaměstnání

INTERNÍ AUDITOR/KA

Jihočeská univerzita v ČB - Rektorát

Branišovská 1645, České Budějovice

Detail firmy

Životopis na
  • vztah

    Pracovní poměr - plný úvazek

  • směny

    Neurčeno

  • min. vzdělání

    Vysokoškolské

Nástupní plat 28 000,- až 31 000,- Kč

Pracovní náplň: zabezpečování interního auditu; odpovědnost za profesionální a kvalifikovaný výkon interního auditu v souladu s právními předpisy a vnitřními normami JU; vyhotovování pracovních programů auditů, stanovování postupů pro identifikaci rizik, analýzu hodnocení a zaznamenávání informací získaných během auditu ve spolupráci s finanční kontrolou; pravidelné podávání informací o zjištěných nedostatcích a navrhování opatření k odstranění (včetně odůvodnění), kontrola plnění návrhů; poskytování odborných informací a metodické pomoci v oblasti auditu projektů, při změnách a úpravách vnitřních předpisů a v oblasti vyhledávání rizik; zabezpečování součinnosti součástí univerzity JU při naplňování doporučení pro předcházení rizik; vypracovávání zpráv z vykonaných auditů a předkládání doporučení pro vedení univerzity JU ke zmírnění rizik a k nápravě zjištěných nedostatků podle zákona o finanční kontrole; vyhodnocování externí kontroly a auditů; zpracování, stav plnění a výsledky střednědobých a ročních plánů interního auditu podle § 22 zákona č. 320/2001 Sb.
Požadujeme: vysokoškolské vzdělání v oblasti ekonomika a management; trestní bezúhonnost; znalost principů auditu; orientaci a znalost zákona č. 320/2001 Sb.; orientaci v zákoníku práce a v zákoně o vysokých školách; zkušenost v oblasti odměňování, mzdových dokladů, jejich zpracování a evidence; výbornou znalost MS Office (zejména MS Word, MS Excel); samostatné rozhodování, spolehlivost, komunikativnost, nezávislost, objektivitu a pečlivost; znalost anglického jazyka min. na úrovni A2 výhodou.
Nabízíme: zajímavou práci s možností profesního rozvoje; práci v příjemném kolektivu; perspektivu zaměstnání; zaměstnanecké kurzy, další vzdělávání, závodní stravování.
Zaměstnanecké benefity: 5 týdnů dovolené, 4 dny indispozičního volna, dotované stravování nebo stravenky, zvýhodněné mobilní volání či bankovní služby u partnerské banky, MS Office zdarma pro soukromé využití, dětská skupina pro děti zaměstnanců přímo v kampusu apod.
Nástup: 1.3.2022 nebo po dohodě.
Pracovní poměr: doba určitá 1 rok s tříměsíční zkušební dobou s možností prodloužení na dobu neurčitou.
Mzda: dle Mzdového předpisu JU.
Strukturovaný profesní životopis, motivační dopis a kopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání s označením „Interní auditor“ zasílejte na e-mail: personalni@jcu.cz do 14. 2. 2022.
Uchazeči, kteří budou vybráni k osobnímu pohovoru, budou písemně informováni.


Odpovědět na nabídku

Zadejte vaše jméno
Zadejte komentář
Podporované formáty: doc, docx, xls, rtf, txt, xls nebo pdf
Zadejte váš email
Opište kontrolní kód
Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů.