Práce Nabídka zaměstnání

ŘIDIČ/KA sk. C + E- lowdeckový tahač

DONICAR s.r.o.

U Rybníka 1876, Dobrá Voda u Českých Budějovic

Frühbauer
725 252 965
  • vztah

    Pracovní poměr - plný úvazek

  • směny

    Jednosměnný provoz

  • min. vzdělání

    Základní + praktická škola

Nástupní plat 19 700,- Kč

Z důvodu rozšiřování vozového parku hledáme řidiče skupiny C+E na lowdeckový tahač s návěsem v prosperující a zdravé firmě. Jedná se o Daf XF 106.480. Nakládky jsou stabilní v okolí Českých Budějovic a vykládá se zejména v příhraničí SK, AT, DE odkud se vozí zpátečky zpět do jižních Čech, nebo se jezdí i bez nákladu. Parkování je v areálu v Českých Budějovicích, případně po dohodě v místě bydliště řidiče. Jezdí se od pondělí do pátku. Víkendy jsou vždy volné, když je řidič šikovný, vyjde mu i dvakrát v týdnu pauza doma. Svátky jsou buď volné, nebo s příplatkem. Pokud řidiči nevychází páteční dojezd domů a zůstal by například 30 km od ČB, dojedeme pro něj. Dispečer tyto stabilní přepravy zajišťuje už více než 5 let, dokáže tedy vše bezvadně vykomunikovat a naplánovat a zná veškerou problematiku dopravy, jelikož se jedná o bývalého řidiče. Každý řidič má přidělené své auto a na autech se řidiči nestřídají. Dodržení řádného výplatního termínu je samozřejmostí. Hledáme řidiče, který umí vzít za práci.
Požadujeme: řidičský průkaz skupiny C + E, profesní průkaz, psychologické vyšetření (psychotesty), karta do tachografu, čistý trestný rejstřík, spolehlivost, dodržování nařízení 561/2006 sb. (AETR).
Nabízíme: minimální garantovanou mzdu 40.000,-, příplatky až 10.000,- dle pracovitosti a šikovnosti (takže 50.000,- čistého měsíčně není problém), 13. plat, po dohodě možnost zálohy v průběhu měsíce, pravidelné školení řidičů; osobní přístup a přátelský kolektiv.
Nástup: možný ihned.
Životopisy prosím zasílejte na e-mail dispo@donicar.cz nebo volejte na tel.: +420 725 252 965.


Odpovědět na nabídku

Zadejte vaše jméno
Zadejte komentář
Podporované formáty: doc, docx, xls, rtf, txt, xls nebo pdf
Zadejte váš email
Opište kontrolní kód
Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů.