https://nominatim.openstreetmap.org/search?q=P%C5%99%C3%ADtkovsk%C3%A1+1576%2C+Teplice&format=xml&polygon=0&addressdetails=150.6610022;13.8406146;Přítkovská 1576/44, Teplice 415 01, Česko Dozor dočasných pracovních neschopností pojištěnců | Nabídka práce REGIONJIH.CZ

Práce Nabídka zaměstnání

Dozor dočasných pracovních neschopností pojištěnců

Irena Seidelová
417 591 315
  • vztah

    Pracovní poměr - plný úvazek

  • směny

    Jednosměnný provoz

  • min. vzdělání

    ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Nástupní plat 16 980,- až 24 780,- Kč

Jedná se o místo obsazované dle § 178 odst. 4 zákona o státní službě na dobu určitou, maximálně na 6 měsíců. V případě, že se pracovník osvědčí a bude mít zájem o služební poměr, bude následně vyhlášené výběrové řízení na obsazení systemizovaného služebního místa.
Náplň činnosti na uvedeném místě spočívá v zajišťování a provádění samostatné kontroly dodržování léčebného režimu dočasně práce neschopných občanů, kde je nutno splňovat předpoklad samostatného řízení služebního vozidla, v evidence práce neschopných pojištěnců v potřebném rozsahu, vkládání dat do centrální evidence pomocí výpočetní techniky, v ověřování potřebných skutečností při zjištění porušení léčebného režimu, v přípravě podkladů pro vydávání rozhodnutí pro porušení režimu dočasně práce neschopného pojištěnce. Vedení ústního i písemného jednání s pojištěnci, zaměstnavateli a jinými subjekty za účelem doplnění, úpravy a opravy předepsaných podkladů pro provádění a zajišťování odborné agendy v nemocenském pojištění. Výkon činnosti vyžaduje znalost předpisů o nemocenském pojištění, uživatelskou znalost MS Office včetně elektronické komunikace, znalost pravidel úřední korespondence, výborné komunikační schopnosti, odolnost vůči stresu, schopnost a ochotu se učit novým věcem, organizaci přidělené práce a její zvládání v termínech, schopnost samostatné i týmové práce, odpovědnost, preciznost, flexibilitu, spolehlivost, proklientský přístup, řidičské oprávnění skupiny "B", dobrou schopnost orientace při řízení motorového vozidla a praktické zkušenosti s řízením motorového vozidla a fyzickou zdatnost. Požadované vzdělání ÚSO s maturitou. Platové zařazení je 7. platové třídě (platové rozmezí 16 980 - 24 780 Kč dle počtu let započtené praxe + 700 Kč zvláštní příplatek, možnost přiznat osobní příplatek po 3 měsících).


Odpovědět na nabídku

Zadejte vaše jméno
Zadejte komentář
Podporované formáty: doc, docx, xls, rtf, txt, xls nebo pdf
Zadejte váš email
Opište kontrolní kód
Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů.