Požadujeme: čistý trestní rejstřík, spolehlivost, manuální zručnost, minimální praxi 5 let v oboru stravování, dobrou fyzickou kondici. Platný zdravotní průkaz.
Nabízíme možnost prodloužení prac. poměru na dobu určitou, Možnost stravování, čerpání z FKSP.
- Organizace provozu velkokapacitního stravovacího zařízení včetně zajišťování technického vybavení a údržby, ekonomické agendy, stanovování technologických postupů a zajišťování jejich dodržování včetně kontroly dodržování hygienických předpisů.
- Komplexní zajišťování provozu souboru objektů včetně jejich hospodárného využití po provozně ekonomické stránce, zajišťování provozu a údržby, organizace prováděných prací, zabezpečování potřebného materiálu a technického dozoru na prováděné práce, zajišťování podkladů pro zpracování návrhu finančního rozpočtu a spolupráce při projednávání smluv s dodavatelskými a projektovými organizacemi, přebírání dodávek a provedených prácí, zajišťování dodržování programu odpadového hospodářství.
- Výroba a výdej běžných druhů teplých jídel a moučníků.
- Výroba složitých jídel studené kuchyně.
Zařazení dle Katalogu prací (nařízení vlády č. 341/2017 Sb.):1.04.08
Platová třída:6
Pracovní doba 6.00 - 14.30 včetně pauzy na oběd.
První kontakt: Kalašová Lenka, tel.: 722 104 114, email: 16.ms@zssvobodna.cz