Práce Nabídka zaměstnání

INŽENÝR ELEKTRONIK

dataPartner,s.r.o.

Senovážné nám. 241, České Budějovice

Detail firmy

Jana Drábová
724 379 538
  • vztah

    Pracovní poměr - plný úvazek

  • směny

    Pružná pracovní doba

  • min. vzdělání

    ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Nástupní plat 30 000,- až 50 000,- Kč

Chceš pracovat pro stabilní českou IT společnost, která tu je více než 23 let a kde se pracuje na velmi zajímavých projektech s využitím moderních technologií? Pokud ano, přečti si, proč si vybrat právě nás.
Co tě čeká v týmu zkušených kolegů? Návrh číslicových systémů; návrh logických obvodů realizovaných v FPGA; návrh schémat a desek plošných spojů pro číslicové části systémů; vývoj firmware pro číslicové systémy; oživování prototypů a pájecí práce; produkty, na kterých budeš pracovat se zasílají do celého světa.
Od tebe požadujeme: VŠ obor elektronika či výpočetní technika nebo odpovídající SŠ ale s dlouholetou praxí v oboru; znalost programovacího jazyka C; znalost návrhu logických obvodů; znalost činnosti číslicových procesorů na obvodové úrovni; pečlivost a ochota se vzdělávat v oboru; schopnost samostatné i týmové práce.
Oceníme znalosti: jazyka VHDL a nástroje ModelSim; programovacího jazyka C++ nebo C#,; teorie elektromagnetického pole pro kvalitní řešení problémů s integritou číslicových signálů a EMC problémů; anglického jazyka minimálně na úrovni pro porozumění odborných textů; precizní matematické a analytické myšlení.
Proč si vybrat právě dataPartner? Patříme mezi jedničky na trhu ve svém oboru v jižních Čechách, orientujeme se jak na český, tak zahraniční trh; sídlo máme v centru Českých Budějovic; jsme menší firma s rodinným přístupem, snažíme se podporovat a držet při sobě; budeš součástí týmu profesionálů, kteří ti můžou předat své dlouholeté znalosti a zkušenosti; budeš se podílet na vývoji unikátních špičkových zařízení; kreativita a nové nápady jsou vítány; máme motivující ohodnocení (fixní mzda + výkonnostní složka + odměny z projektů); výše mzdy na začátku je stanovena podle praxe cca 30 000 - 50 000 Kč, s dalším navýšením počítáme; dáváme šanci jak absolventům, tak zkušeným elektronikům; zvyšujeme a rozšiřujeme znalostí díky odborným školením; máš možnost profesního růstu; odpočineš si u mimopracovní společné aktivity (bowling, kola, v létě voda).
Zaměstnanecké výhody: stravenky.
V případě zájmu kontaktujte zaměstnavatele e-mailem.


Odpovědět na nabídku

Zadejte vaše jméno
Zadejte komentář
Podporované formáty: doc, docx, xls, rtf, txt, xls nebo pdf
Zadejte váš email
Opište kontrolní kód
Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů.