NÁPLŇ PRÁCE: řízení, koordinace a kontrolování procesů v restauraci, vedení zaměstnanců,
zodpovědnost za kontrolu nastavených provozních procesů a za plnění standardů ve stravovacím provoze, komunikace s klientem, hosty a aplikace gastronomických projektů na provoze, spolupráce se mzdově-personálním oddělením při výběru nových zaměstnanců, zpracování docházek, apod., zaučování nových pracovníků týmu, zodpovědnost za správnost nastavení procesů v rámci hygieny, PO a BOZP, zodpovědnost za kvalitu vyrobených pokrmů
vedení skladového hospodářství zboží a surovin, práce v provozu
POŽADAVKY: nutná praxe s administrativou a vedením lidí, výhodou praxe v závodním stravování a gastronomii, schopnost být součástí týmu, podmínkou dobrý zdravotní stav a dobré hygienické návyky
NABÍZÍME: HPP, firemní stravování, slevy na partnerské produkty, pracovní doba od PO - PÁ v čase cca 7:00 - 15:30 hod, firemní telefon, firemní stravování, odměny za doporučení nového zaměstnance, slevy na partnerské produkty, školení K hrubé měsíční mzdě náleží nenárokovaná složka osobního ohodnocení.
KONTAKT: e-mailem