Práce Nabídka zaměstnání

ODBORNÝ/Á REFERENT/KA STUDIJNÍHO ODDĚLENÍ PF JU

Petra Čalounová
387 773 027
  • vztah

    Pracovní poměr - plný úvazek

  • směny

    Jednosměnný provoz

  • min. vzdělání

    ÚSO (vyučení s maturitou)

Nástupní plat 25 000,- Kč

Pracovní náplň: samostatné zajištování veškeré agendy (kromě stipendií) studentů prezenčního, resp. kombinovaného studia (zápis do ročníku), kontrola studia, seznamy studentů, změna studijního programu, vzorového studijního plánu nebo formy studia, přerušení studia, zanechání studia, organizace státních závěrečných zkoušek, příprava diplomů, diploma supplement, osvědčení, promocí, imatrikulací, archivování studijních materiálů; vedení evidence souběžného studia studetů PF JU a TF JU/FF JU; metodická činnost spočívající v poskytování poradenské a informační činnosti týkající se výkladu a praktického provádění studijních předpisů pro studenty a učitele fakulty a poradenské činnosti pro veřejnost v oblasti přijímacího řízení dalšího vzdělávání; ovládání počítačových programů pro studijní agendu, rekvalifikovatelnost v oblasti počítačové techniky; podle potřeby plnění dalších úlolů uložených vedoucí studujního oddělení.
Požadujeme: ukončené min. SŠ vzdělání s maturitou; znalost zákona č. 111/1998 Sb., zákon o vysokých školách; znalost práce na PC (MS Office); předchozí zkušenost min. 2 roky na obdobné pozici; schopnost samostatné práce, pečlivost, zodpovědnost, diskrétnost; trestní bezúhonnost; ochota se dále vzdělávat; organizační a komunikační schopnosti, příjemné a vstřícné vystupování.
Výhodou: znalost práce v programu IS STAG; znalost Studijního a zkušebního řádu JU v Č.Budějovicích; znalost AJ.
Zaměstnanecké výhody: 5 týdnů dovolené; 4 dny indispozičního volna; dotované stravování nebo stravenky; zvýhodněné mobilní volání či bankovní služby u partnerské banky; jazykové a zeměstnanecké kurzy; MS Office zdarma pro soukromé využití; dětská skupina pro děti zaměstnanců.
Motivační dopis doplněný strukturovaným profesním životopisem, kopií dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání a souhlasem s nakládáním s poskytnutými osobními údaji pro účely tohoto výběrového řízení, ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochranně osobních údajů, doručte v obálce s označením VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ- ODBORNÝ/Á REFERENT/KA STUDIJNÍHO ODD. PF JU do 10. 2. 2022 (včetně) na adresu: Pedagogická fakulta JU, Petra Čalounová, Jeronýmova 10, 371 15 České Budějovice, nebo elektronicky na e-mailovou adresu: pcalounova@pf.jcu.cz.
Vybraní uchazeči budou pozváni na osobní pohovor.
PF JU si vyhrazuje právo zrušit toto výběrové řízení kdykoliv v jeho průběhu.


Odpovědět na nabídku

Zadejte vaše jméno
Zadejte komentář
Podporované formáty: doc, docx, xls, rtf, txt, xls nebo pdf
Zadejte váš email
Opište kontrolní kód
Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů.