https://nominatim.openstreetmap.org/search?q=n%C3%A1m%2E+Svobody+526%2C+T%C5%99inec&format=xml&polygon=0&addressdetails=149.6683800;18.6748250;nám. Svobody 526, Třinec 739 61, Česko PRACOVNÍK/-ICE ZÁKAZNICKÉHO CENTRA/ADMINISTRATIVNÍ PRACOVNÍK/-ICE | Nabídka práce REGIONJIH.CZ

Práce Nabídka zaměstnání

PRACOVNÍK/-ICE ZÁKAZNICKÉHO CENTRA/ADMINISTRATIVNÍ PRACOVNÍK/-ICE

Lukáš Herman
558 998 111
  • vztah

    Pracovní poměr - plný úvazek

  • směny

    Jednosměnný provoz

  • min. vzdělání

    ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Nástupní plat 25 000,- Kč

Požadujeme - SŠ vzdělání s maturitou, uživatelská znalost práce s PC (Word, Excel, Internet), asertivita, vysoké pracovní nasazení a týmová spolupráce, odpovědnost za svěřené činnosti a schopnost samostatné práce, časová flexibilita, reprezentativní, příjemné vystupování a podílení se na image společnosti a jejího posílení, výhodou - zkušenosti na pozici zákaznického centra, operátora call centra nebo prací s telefonickým prodejem.
Náplň práce - poskytování informací o službách a produktech, vyřizování žádostí, dotazů klientů a uzavírání smluv, podpora a prodej poskytovaných služeb, samostatné vedení obchodních případů až po uzavření smlouvy, osobní, telefonická a elektronická komunikace s klienty, administrativní činnost související s předmětem pracovního zařazení, administrativní podpora techniků, úprava plánovacích kalendářů.
Fixní plat + bonusový program, zaškolení.
Životopis a doklad o dosaženém vzdělání zaslat nejpozději do 20.9.2021 na e-mailovou adresu: prace@nej.cz, do předmětu uvést "Pracovník/-ice ZC Třinec" nebo předat osobně na pobočce Nej.cz s.r.o., nám. Svobody 526, 739 61 Třinec.


Odpovědět na nabídku

Zadejte vaše jméno
Zadejte komentář
Podporované formáty: doc, docx, xls, rtf, txt, xls nebo pdf
Zadejte váš email
Opište kontrolní kód
Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů.