Práce Nabídka zaměstnání

PRODAVAČ/KA

Jihočeská univerzita v ČB - Koleje a menzy

Studentská 800, České Budějovice

Detail firmy

J. Polášková
  • vztah

    Pracovní poměr - plný úvazek

  • směny

    Neurčeno

  • min. vzdělání

    Střední odborné (vyučen)

Nástupní plat 18 000,- Kč

Požadavky: min. ukončené vzdělání výučním listem, specializace v oboru podobném cukrářka výhodou, zkušenosti s prodejem zboží, zdravotní způsobilost, schopnost pracovat v týmu, vzájemná spolupráce, komunikativnost.
Náplň práce: objednávání zboží pro prodej, příprava jednoduchých výrobků pro prodej, prodej potravinářského zboží, hmotná odpovědnost za příjem, množství, skladování a prodej zboží, za finanční hotovost v pokladně.
Nabízíme: zajímavou práci v přátelském kolektivu, mzdu v souladu se Mzdovým předpisem JU, zaměstnanecké kurzy, další vzdělávání.
Zaměstnanecké benefity: 5 týdnů dovolené, 4 dny indispozičního volna, dotované stravování nebo stravenky, zvýhodněné mobilní volání či bankovní služby u partnerské banky, MS Office zdarma pro soukromé využití, dětská skupina pro děti zaměstnanců přímo v kampusu apod.
Pracovní poměr: doba určitá s tříměsíční zkušební dobou, možnost prodloužení na dobu neurčitou.
Nástup: dle dohody.
Strukturovaný profesní životopis a motivační dopis zašlete na e-mail jpolaskova@jcu.cz do 15. 2. 2022. Uchazeči, kteří budou vybráni k osobnímu pohovoru, budou písemně informováni.


Odpovědět na nabídku

Zadejte vaše jméno
Zadejte komentář
Podporované formáty: doc, docx, xls, rtf, txt, xls nebo pdf
Zadejte váš email
Opište kontrolní kód
Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů.