Práce Nabídka zaměstnání

REFERENT/KA STUDIJNÍHO ODDĚLENÍ

Jihočeská univerzita v ČB - PŘF

Branišovská 1760, České Budějovice

Detail firmy

Životopis
  • vztah

    Pracovní poměr - plný úvazek

  • směny

    Pružná pracovní doba

  • min. vzdělání

    ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Nástupní plat 26 000,- až 28 000,- Kč

Studijní oddělení Přírodovědecké fakulty Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích, které se stará o bezproblémový chod administrativy spojené se studiem, hledá pečlivého a zodpovědného kolegu nebo kolegyni.
Co u nás budete dělat: spravovat studijní agendu studentů všech stupňů studia (od stadia "uchazeč" až po stadium "absolvent"); starat se o agendu spojenou s poskytováním všech druhů stipendií; zadávat změny předmětů a nových studijních plánů v elektronické studijní agendě STAG; zajišťovat zápisy studentů a kontroly plnění studijních plánů jednotlivých studentů; organizačně zajišťovat imatrikulace a promoce; spravovat archiv studijního oddělení; zajišťovat spisovou agendu (FIS), objednávky pro studijní oddělení (VERSO); vést agendu tzv. uznané doby rodičovství; podílet se na administrativě spojené s akreditacemi studijních programů.
Rádi se potkáme s člověkem, který: má ukončené minimálně středoškolské vzdělání; ovládá anglický jazyk- minimálně úroveň B2 dle SERR (na fakultě je velké množství zahraničních studentů); umí pracovat s PC (MS Word, MS Excel, MS Outlook), vyhledávání na Internetu; je bezúhonný, vstřícný, pečlivý a zodpovědný; je samostatný a prokáže vlastní iniciativu při plnění povinností; je odolný vůči stresu; rád pracuje v kolektivu, vystupuje a komunikuje asertivně a zdvořile (verbálně i písemně); se rád vzdělává a učí nové věci (zákonné normy, studijní normy, elektronická studijní agenda a další).
Na co se u nás můžete těšit: nástup ideálně od 1. 4. 2022; smlouvu na dobu určitou (1 rok) s možností prodloužení na dobu neurčitou; začátek mezi 6:30 – 8:00 dle dohody; přátelské pracovní prostředí, rozmanitá pracovní náplň; dotované stravování, zvýhodněné mobilní tarify a bankovní služby, Microsoft Office zdarma do soukromých zařízení, možnost využití univerzitní školky, jazykové a zaměstnanecké kurzy.
Písemné přihlášky (životopis a motivační dopis) posílejte elektronicky na jobs@prf.jcu.cz do 15.2.2022. Více informací o fakultě naleznete na www.prf.jcu.cz .


Odpovědět na nabídku

Zadejte vaše jméno
Zadejte komentář
Podporované formáty: doc, docx, xls, rtf, txt, xls nebo pdf
Zadejte váš email
Opište kontrolní kód
Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů.