Práce Nabídka zaměstnání

SOCIÁLNÍ PRACOVNÍK/ICE

Temperi, o.p.s.

Jar. Haška 1818, České Budějovice

Hana Francová
702 571 757
  • vztah

    Pracovní poměr - plný úvazek

  • směny

    Jednosměnný provoz

  • min. vzdělání

    Vyšší odborné

Nástupní plat 24 000,- až 32 000,- Kč

Náplň práce: poskytování sociálně aktivizační služby pro rodiny (dle z. o sociálních službách); přímá práce v terénu- poskytování sociální pomoci rodinám s dětmi nacházející se v obtížných životních situacích, realizace aktivit v rámci pozice klíčového pracovníka- spolupráce s uživatelem, plánování průběhu poskytování sociální služby, podpora uživatele při naplňování sjednaných cílů, zpracování a vedení individuálního plánu a další dokumentace, spolupráce s návaznými službami a dalšími specialisty, účast na případových konferencích. Každodenní součástí práce je pohyb po terénu služebním automobilem.
Požadujeme: odbornou způsobilost dle zákona č. 108/2006 Sb. (vyšší odborné nebo vysokoškolské vzdělání příslušného směru- Sociální práce a příbuzné obory); způsobilost k právním úkonům, bezúhonnost; dobrý zdravotní stav; samostatnost, odpovědnost, flexibilitu; schopnost týmové spolupráce, loajalitu, aktivní přístup k práci; ochotu učit se nové věci; práci na PC (uživatelskou znalost MS Office - Word, Excel a další), eQuip- klientský program; řidičský průkaz sk. B- aktivní řidič.
Nabízíme: práci v rozsahu 0,8 až 1,0 úvazku (dle dohody); mzdu po zapracování od 24 000 Kč do 32.000 Kč + prémie; 5 týdnů dovolené; služební notebook a mobilní telefon; příjemné pracovní prostředí; profesní podporu (pravidelnou supervizi, intervizi); kvalitní a spolupracující tým; možnost dalšího vzdělávání.
Místo výkonu práce: terénní sociální práce na území správní obvodu obce s rozšířenou působností České Budějovice, Trhové Sviny a Třeboň.
Předpokládaný nástup: dle dohody.
V případě Vašeho zájmu o tuto pracovní pozici zašlete oslovující dopis a strukturovaný životopis.
Dokumenty zašlete na e-mailovou adresu: tempericb@tempericb.cz. (Předmět e-mailu: "výběrové řízení "). Bližší informace podá na tel: 702 571 757 pí Hana Francová.


Odpovědět na nabídku

Zadejte vaše jméno
Zadejte komentář
Podporované formáty: doc, docx, xls, rtf, txt, xls nebo pdf
Zadejte váš email
Opište kontrolní kód
Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů.