Práce Nabídka zaměstnání

TECHNICKÝ PRACOVNÍK/ TECHNICKÁ PRACOVNICE

  • vztah

    Pracovní poměr - plný úvazek

  • směny

    Neurčeno

  • min. vzdělání

    ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Nástupní plat 25 000,- až 28 000,- Kč

Pracovní náplň: technické zajištění činností Laboratoře zpracování signálu a obrazu; softwarová implementace metod vyvíjených laboratoří; pořizování dat pomocí přístrojů laboratoře; předzpracování experimentálních dat; technické zajištění experimentů– výroba komponent, sestavování systémů; managment experimentálních dat a metadat; tvorba dokumentace; spolupráce na publikační činnosti; podílení se na dlouhodobém záměru laboratoře; technické zajištění pro projekty letních škol; technická podpora výuky.
Požadujeme: středoškolské vzdělání (technického směru); aktivní znalost anglického jazyka na komunikační úrovni (min. úroveň B1); znalost minimálně jednoho vysoko-úrovňového programovacího jazyka (Matlab, C#, Python); znalost elektrotechniky nebo mikroelektroniky a zkušenost s mikropájením, znalost mikropočítačů výhodou; systematičnost, schopnost samostatné i týmové práce, zodpovědnost, pečlivost, ochota učit se novým věcem; řidičský průkaz skupiny B– aktivní řidič/ka; dobrý zdravotní stav.
Nabízíme: práci na zajímavých mezinárodních projektech ve zkušeném a motivovaném kolektivu; klidné pracovní prostředí Novohradských hor; možnost osobního i profesního rozvoje (jazykové a zaměstnanecké kurzy).
Zaměstnanecké benefity: 5 týdnů dovolené, 4 dny indispozičního volna, zvýhodněné mobilní volání či bankovní služby u partnerské banky, MS Office zdarma pro soukromé využití, stravenkový paušál.
Mzda: 25 000 – 28 000 Kč měsíčně (dle Mzdového předpisu JU).
Místo výkonu: Fakulta rybářství a ochrany vod, Ústav komplexních systémů,
Zámek 136, 373 33 Nové Hrady.
Strukturovaný životopis, motivační dopis a kopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání zasílejte Ing. Mirce Průšové na e-mail: mprusova@frov.jcu.cz nebo na adresu Fakulta rybářství a ochrany vod, děkanát FROV JU, Zátiší 728/II, 389 25 Vodňany, nejpozději do 15. 2. 2022.
Více informací na: https://www.frov.jcu.cz/cz/fakulta/volna-mista.


Odpovědět na nabídku

Zadejte vaše jméno
Zadejte komentář
Podporované formáty: doc, docx, xls, rtf, txt, xls nebo pdf
Zadejte váš email
Opište kontrolní kód
Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů.