Práce Nabídka zaměstnání

TECHNOLOG/ŽKA ZÁVODU TUHÁRNA

KOH-I-NOOR HARDTMUTH a.s.

F. A. Gerstnera 21, České Budějovice

Detail firmy

Radoslava Dryová
389 000 398
  • vztah

    Pracovní poměr - plný úvazek

  • směny

    Jednosměnný provoz

  • min. vzdělání

    ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Nástupní plat 25 000,- Kč

Náplň práce: stanovení a úpravy technologických postupů výroby, řešení operativních problémů výroby, testování a řešení změn, dosažení požadované kvality výrobků, spolupráce s výrobou a technickou kontrolu, zefektivňování výroby a zavádění nových technologií, vedení a zpracování technologické dokumentace.
Požadujeme: vzdělání SŠ/VŠ v oboru chemie, keramika, mineralogie apod. (vhodné i pro absolventy), samostatnost při řešení úkolů se zaměřením na výsledek, kreativní a tvůrčí přístup, dobrá znalost práce na PC, MS Word, Excel, AJ výhodou, praxe v laboratoři nebo ve výrobě vítána.
Nabízíme: délka pracovní doby 7,5 hod., motivační bonus 2x za rok, věrnostní odměna, závodní stravování za zvýhodněnou cenu, placené volno navíc, příspěvek na penzijní připojištění, zvýhodněné druhy pojištění u pojišťovny Kooperativa.
Místo výkonu práce: České Budějovice, nástup ihned.
Pracovní poměr: doba určitá 1 rok, po zapracování možno prodloužit.
Důležité : Žádosti se životopisy a vyplněným dotazníkem pro uchazeče o zaměstnání (na www.koh-i-noor.cz), zasílejte na e-mail: dryova@koh-i-noor.cz , příp. tel. 389 000 398 - p. Dryová.


Odpovědět na nabídku

Zadejte vaše jméno
Zadejte komentář
Podporované formáty: doc, docx, xls, rtf, txt, xls nebo pdf
Zadejte váš email
Opište kontrolní kód
Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů.