Náplň práce:
- řízení a kontrola kvality speciálních potravinářských výrobků dle HACCP, BRC, BIO
- vývojové práce
- vedení související dokumentace
- řízení a organizování chodu provozní a vývojové laboratoře z hlediska zajištění a udržení kvality a zdravotní nezávadnosti hotového výrobku
- spolupráce při vývoji nových výrobků a při zavádění nových technologií
- dohled nad správnou technologickou praxí a kontrola dodržování HACCP, BRC, BIO
- práce s laboratorními přístroji, analýzy, vyhodnocení
- komunikace s ostatními odděleními společnosti
Požadujeme:
- VŠ (SŠ) vzdělání potravinářského zaměření
- dobrou znalost AJ (slovem i písmem)
- znalost norem a systémů HACCP, BRC, BIO
- praxe v laboratoři
- dobrý vztah k přístrojové technice, znalost kapalinové chromatografie výhodou
- znalost základních metodik vč. mikrobiologických rozborů
- zkušenosti na obdobné pozici alespoň 1 rok
- řídící schopnosti, pečlivost, samostatnost, odpovědnost, schopnost práce v týmu
- znalost práce s PC - MS Office, IS Helios Red výhodou
- ŘP skupiny B
Nabízíme:
- perspektivní a zajímavé zaměstnání ve stabilní potravinářské společnosti s více než 25-ti letou historií
- možnost seberealizace a odborného rozvoje
- práce v příjemném kolektivu
- dobré finanční ohodnocení
- stravenky
- u absolventů VŠ zaškolení
Kontakt: e-mailem.