https://nominatim.openstreetmap.org/search?q=Opa%C5%99any&format=xml&polygon=0&addressdetails=149.3969543;14.4811365; , 391 61, Česko primář/ka | Nabídka práce REGIONJIH.CZ

Práce Nabídka zaměstnání

primář/ka

Tatjana Nagyová
381 204 294; 724 379 233
  • vztah

    Pracovní poměr - plný úvazek

  • směny

    Jednosměnný provoz

  • min. vzdělání

    Vysokoškolské

Nástupní plat 90 000,- Kč

Možnost zkráceného úvazku.

Ředitelka Dětské psychiatrické nemocnice Opařany
vyhlašuje výběrové řízení na pozici:
- primář/primářka

Požadujeme: VŠ - lékařská fakulta. Specializaci v oboru dětská a dorostová psychiatrie. Licenci ČLK pro výkon funkce primáře. 8 let praxe, z toho 3 roky v lůžkovém zařízení. Praxe v řídící funkci výhodou.
Trestní bezúhonnost, analytické myšlení, organizační a komunikační dovednosti, příjemné vystupování a prezentační dovednosti, aktivní a tvůrčí přístup k práci, odolnost vůči stresu.

VÝZNAMNÝ NÁBOROVÝ PŘÍSPĚVEK VE VÝŠI AŽ 1 mil. Kč ZA PODMÍNKY PŘÍSLIBU SETRVÁNÍ V ZAMĚSTNÁNÍ V DPN OPAŘANY PO DOBU MIN. 3 LET

Akreditované zařízení pro obor Dětská a dorostová psychiatrie - vlastní specializovaný výcvik, podpora vzdělávání 15 dní, 15.000 Kč/rok, ubytování na ubytovně v areálu nemocnice se zvýhodněnou cenou pro zaměstnance, příspěvek na penzijní připojištění a doplňkové penzijní spoření až do výše 2000 Kč, příspěvek na stravování ve výši 30 Kč, dostupná a finančně zvýhodněná rehabilitační péče, stabilizační příspěvek od MZ, nadstandardní platové ohodnocení, zvláštní příplatek a odměny, Jistota stabilního zaměstnání, 6 týdnů dovolené, finanční dary při životních a pracovních výročích až do výše 15.000 tis. Kč, vysoký potenciál odborného růstu, atraktivní areál nemocnice, příjemné pracovní prostředí, Jižní Čechy ATRAKTIVNI LOKALITA, jihočeský venkov, dostupnost Tábor 15 km, Písek 30 km, ČB 60 km, Praha 99 km.

Žádost o zařazení do výběrového řízení, osobní dotazník, strukturovaný životopis s přehledem dosavadní odborné praxe, kopie dokladů o vzdělání, licenci ČLK, osvědčení dle zák. 451/91 Sb. (možno dodat při nástupu), výpis z trestního rejstříku ne starší 3 měsíců, potvrzení o zdravotní způsobilosti, souhlas s využitím poskytnutých osobních údajů pro účely výběrového řízení.
Nástup: dohodou
Přihlášky zasílejte na adresu: Dětská psychiatrická nemocnice Opařany, 391 61 Opařany 121.
Zaměstnavatel si vyhrazuje právo nevybrat žádného z přihlášených uchazečů a výběrové řízení zrušit.


Odpovědět na nabídku

Zadejte vaše jméno
Zadejte komentář
Podporované formáty: doc, docx, xls, rtf, txt, xls nebo pdf
Zadejte váš email
Opište kontrolní kód
Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů.