Markýzy, žaluzie i vrata vám na míru vyrobí v Univers

Pořídili jste si nové bydlení v jižních Čechách nebo jste se pustili do rekonstrukce toho stávajícího? Jednou z věcí, kterou jistě budete řešit, je pořízení stínění nebo vjezdových vrat. Obojí se postará o váš komfort, navýší se i hodnota vaší nemovitosti. Aby vám ale žaluzie, markýza, vrata apod. dlouho sloužily, je třeba nepodcenit jejich výběr.


A právě s tím vám pomůže společnost Univers, která má jednu z poboček v Českých Budějovicích, na Husově třídě 497/72.

Zkušenosti a dlouhá tradice – to je Univers

Za Univers stojí nejen proškolení odborníci, ale také poměrně dlouhá tradice. Na trhu jsou už 34 let, od samého počátku se věnují stínící a vratové technice. Srdeční záležitostí jsou zejména markýzy, které patří mezi TOP sortiment. Na samém začátku se začínalo právě s nimi, žaluziemi a roletami v malém domku v Kladně, netrvalo ale dlouho, prostor už nestačil, a tak bylo zapotřebí postavit novou budovu s velkou výrobní halou. To znamenalo rozšíření sortimentu i na brány a vrata v různém provedení.

Image title

S čím se na Univers můžete obrátit?

Ani první rozšíření nestačilo, proto byla vedle první výrobní haly postavena ještě jedna další, a sortiment se rozšířil až do dnešní podoby. Co všechno vám Univers může nabídnout?

  • Základem jsou žaluzie a rolety mnoha podob. Když přijde na žaluzie, pak si můžete vybrat mezi látkovými, hliníkovými i dřevěnými, in je v dnešní době i plisé. A rolety? Do interiéru patří ty látkové, ven zase předokenní rolety z hliníku nebo screenové rolety.
  • Univers a markýzy k sobě nerozlučně patří, proto si v Univers můžete objednat markýzu přesně na míru svým potřebám. Nabídka je široká, vybírat můžete mezi kazetovými, sklopnými nebo otevřenými markýzami.
  • Okna a dveře si zaslouží sítě proti hmyzu, abyste si mohli užívat světla a čerstvého vzduchu pokaždé, kdy se vám zachce, a bez obav z dotěrného hmyzu.
  • Chcete svého plechového kamaráda ukrýt před rozmary počasí i zraky kolemjdoucích? Ukliďte ho do garáže, na které nechybí vrata. Pokud garáž nemáte, pak si na vjezd pořiďte alespoň bránu, ať nestojí volně na ulici.
  • Pro průmyslové objekty jsou v nabídce sekční, rolovací a rychloběžná vrata nebo závory.
  • Bezpečnost a funkcionalitu vstupu nebo vjezdu na pozemek ochrání rolovací mříže.

Proč vsadit zrovna na Univers?

V Univers pracuje tým specialistů, kteří své práci rozumí a nabídnou vám řešení na míru vašim potřebám a představám. Technik provede zaměření na místě, a až poté vám sestaví cenovou nabídku. Je na vás, zda ji akceptujete nebo ne, s výrobou se začne po uhrazení zálohy. Nejde tedy o sériovou výrobu, ale výrobu na míru konkrétnímu zákazníkovi.

Zdroj fotografií: Archiv Univers Tech s.r.o.

Fotogalerie
Autor: Mediální skupina Region24 Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy