Zdravotnická záchranná služba Jihočeského kraje se představila v rakouském Gmündu

Zástupci Zdravotnické záchranné služby Jihočeského kraje (ZZS JčK) v čele s jejím ředitelem Markem Slabým se představili veřejnosti na 59. ročníku tradičního Festivalu Červeného kříže


Zástupci Zdravotnické záchranné služby Jihočeského kraje (ZZS JčK) v čele s jejím ředitelem Markem Slabým se představili veřejnosti na 59. ročníku tradičního Festivalu Červeného kříže Dolního Rakouska Rot-Kreuz-Fest, který se ve dnech 7. a 8. července konal v rakouském Gmündu.

Festivalu se každoročně účastní zástupci Červeného kříže, místní samosprávy a ostatních záchranných složek, tedy hasičů a policie. V rámci festivalu prezentuje dolnorakouský Červený kříž i ostatní složky novou techniku, vybavení a vozový park.

V rámci festivalu probíhá dětský den a hudební produkce místních hudebních uskupení a další doprovodné akce. Festival je zcela zjevně oblíbenou příležitostí k setkání obyvatel a zástupců různých zájmových uskupení, spolků a místní samosprávy. Zástupci ZZS JčK na akci podpořili kolegy z NÖ RK a využili této příležitosti k navázání dalších přeshraničních kontaktů , prezentaci Jihočeského kraje a utužení již fungujících neformálních přátelství i profesní spolupráce.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
13.07.2018 13:07




0 +
 

Hlavní zprávy