Úspěšné projekty podpořené z evropských fondů představuje fotovýstava v Táboře

Ministerstvo pro místní rozvoj od 21. června až do 19. července pořádá na náměstí T. G.


Ministerstvo pro místní rozvoj od 21. června až do 19. července pořádá na náměstí T. G. Masaryka v Táboře výstavu fotografií projektů, které byly podpořeny evropskými fondy. Výstava návštěvníkům ukáže celkem 18 projektů realizovaných v Jihočeském kraji. Fotovýstavy budou letos pořádány v  šesti dalších městech.

„Minulý rok jsme pořádali fotografickou výstavu na Hlavním nádraží v Praze a v parku Gustava Mahlera v Jihlavě. Letos a příští rok jsme se rozhodli přiblížit úspěšné projekty i v ostatních regionech. Považujeme za důležité lidem ukázat, co všechno vzniklo díky prostředkům z Evropské unie v jejich blízkosti a jaký pozitivní vliv tyto projekty s sebou přináší,“ uvedla náměstkyně pro řízení sekce koordinace evropských fondů a mezinárodních vztahů Olga Letáčková a dodala: „Návštěvníci si také na vybraných výstavách budou moci prohlédnout fotografie finalistů ze soutěže Vyfoť projekt, kterou pravidelně pořádá naše ministerstvo a jejíž další ročník začne v červenci.“

Fotografická výstava prezentuje 18 projektů pokrývající celou šíři oblastí financovaných z Evropských strukturálních a investičních fondů – za Jihočeský kraj zde najdete například fotografie revitalizace hradu Strakonice, píseckého technologického parku nebo rekonstrukce mateřské školy v Nových Homolích a mnoho dalších.

Výstavy představí projekty realizované v daném kraji také v Hradci Králové, Třebíči, Liberci, na zámku Kozel, Karlových Varech a Teplicích. V dalších regionech proběhnou výstavy příští rok.

Bližší informace o letošních výstavách naleznete ZDE.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
čt 05.07.2018 11:31




0 +
 

Hlavní zprávy