Zatajení nálezu

Tábor – Sezimovo Ústí – Najít, neznamená si ponechat. (Hlasová schránka 974 238 116)


Pátráme po osobě, která si nálezem neoprávněně přisvojila dámskou tašku, která zůstala zapomenuta v době mezi 14:35 až 15:45 hodin včerejšího dne, tedy úterý 19. června 2018, na dámských WC v areálu koupaliště Pohoda v ulici Nad Mýtem v Sezimově Ústí. V tašce se nacházel mobilní telefon značky iPhone S8+ a osobní doklady poškozené ženy. Ta svou škodu odhadla na částku 22 000 korun. 

Povinností každého je nález odevzdat, a to přímo majiteli. Pokud na něj není kontakt, tak na příslušném městském úřadě, případně na služebně policie. V opačném případě se z poctivého nálezce stane pachatel trestného činu, konkrétně přečinu zatajení věci. Trestní zákoník za takovéto jednání stanoví, mimo jiné, až trest odnětí svobody na dobu až jednoho roku. Případ šetří policisté místního obvodního oddělení Sezimovo Ústí.

Žádáme tímto každého, kdo se v odpoledních hodinách včerejšího dne na koupališti v areálu Pohoda v Sezimově Ústí nacházel a mohl si všimnout osoby, která zde dámskou tašku nalezla, případně by měl k uvedenému skutku další důvodné informace, aby své poznatky předal policistům místního obvodního oddělení na jejich služebně v budově územního odboru PČR na Soběslavské ulici číslo 2763 v Táboře, telefonním čísle 974 238 730, případně policejní lince číslo 158. Děkujeme.

por. Mgr. Miroslav Doubek   ta.pis@pcr.cz , krpc.pio@pcr.cz


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 20.06.2018 18:46




0 +
 

Hlavní zprávy