Daniel Herman provádí návštěvníky zámkem Hluboká

Bývalý ministr kultury, Daniel Herman, bude znovu průvodcem na zámku Hluboká ve dnech 27. dubna, 11. května a 1. června 2024. Prohlídky se konají v 13:40 a 15:10. Vstupenky a rezervace k dispozici.


Známý bývalý ministr kultury, pan Daniel Herman, se i letos podělí o své znalosti a vzpomínky s návštěvníky reprezentačních pokojů zámku Hluboká. Díky své minulosti, kdy jako student působil jako průvodce na tomto zámku na začátku 80. let, je pan Herman ideálním člověkem, který může zprostředkovat fascinující a podrobný přehled o historii zámku.

Zámek Hluboká je svěřen do rukou pana Hermana v sobotách 27. dubna, 11. května a 1. června 2024, s prohlídkami plánovanými na 13:40 a 15:10 každý z těchto dnů. Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost, která snoubí historii a kulturní odkaz se vzpomínkami pohledu někdejšího ministra kultury.

Vstupenky na tuto speciální prohlídku jsou k dostání za stejnou cenu jako standardní vstupné na první návštěvnickou trasu zámku. Z důvodu zachování kvality prohlídek je počet míst v jedné skupině omezen na 25 návštěvníků.

Zájemci o tuto mimořádnou příležitost mohou rezervovat své místo telefonicky na čísle 387 843 911 nebo prostřednictvím e-mailu na adrese hluboka@npu.cz. Neváhejte a zařaďte se mezi ty, kdo letos prozkoumají zámek Hluboká za sprievodu pana Daniela Hermana.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy