23. března 2024 proběhnou na Křemežském náměstí Jarní sousedské trhy

23. března 2024 proběhnou na Křemežském náměstí Jarní sousedské trhy Křemže 2024, plné jarních barev a swingu. Navštívit můžete stánky s dobrotami, koupit si různé zboží od obchodníků, doporučeno pro děti a dospělé.


23. března 2024 se Křemežské náměstí promění v úchvatnou podívanou plnou jarních barev a svěžích tónů. Na programu jsou totiž Jarní sousedské trhy Křemže 2024, které přinesou nejen výbornou atmosféru, radost a zábavu, ale také jedinečnou příležitost prožít nezapomenutelný den plný zážitků.

Jako tradičně se můžete těšit na nádherně vytvořené stánky, které budou vonět svěžími dobroty od našich místních kuchařů, pekařů a cukrářů. Na trzích bude k nalezení i široká nabídka dobrého jídla a pití, které jsou již neodmyslitelnou součástí této akce. Množství šikovných a poctivých obchodníků bude také nabízet své zboží, jako jsou drobné dekorativní předměty, šperky, oděvy, textil, keramiku, řemeslné výrobky a potraviny.

Pro nejmenší návštěvníky je připravena zábava ve formě velikonoční dílny a také volné tvoření v parku, které zaručí hodiny zábavy a rozvoje kreativity. Návštěvníci trhů si navíc budou moci vyzkoušet, jak se plete pomlázka a nakoupit si stylové velikonoční dekorace.

V prostorách radničního sálu bude k vidění velikonoční výstava, kterou pořádají Dary ze statku. Těšit se můžete i na hudební doprovod ve formě odpoledních swingových tónů. Kapelníkem a průvodcem touto hudební částí programu bude Jakub Šafr se svým swing triem Avalon.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy