Litomyšl: Hlavní Město Současné České Architektury září v Jindřichově Hradci

Muzeum fotografie a moderních obrazových médií v Jindřichově Hradci pořádá komentované prohlídky výstavy "Litomyšl - hlavní město současné české architektury". Vedeny městským architektem Lukášem Soukupem, prohlídky nabídnou pohled na současnou českou architekturu a jednotlivé projekty.


V sobotních dopoledních a odpoledních hodinách 10. a 17. února 2023 se návštěvníci Muzea fotografie a moderních obrazových médií v Jindřichově Hradci mohou těšit na zajímavý zážitek. Muzeum totiž připravilo komentované prohlídky výstavy s názvem 'Litomyšl - hlavní město současné české architektury'. Zájemce o architekturu a design povede parádní akcí samotný městský architekt Lukáš Soukup. Komentovaná prohlídka výstavy o architektuře města Litomyšl se uskuteční ve dvou časech – vždy v 10:00 a 14:00 hodin. Výstava bude k vidění až do 29. února a je volně přístupná během pracovních dnů v otevírací době muzea.

Tato výstava je výjimečná tím, že představuje širokou škálu současných architektonických projektů, které daly městu Litomyšl nejen nový vzhled, ale také zajímavý směr vývoje. Příznivci moderní architektury zde najdou především stavby, které jsou jedinečné svým designem, funkcionalitou a propojením se zdejší přírodou a městským prostředím.

Komentovaná prohlídka výstavy bude probíhat pod vedením městského architekta Lukáše Soukupa. Ten se podělí o svůj odborný pohled na současnou českou architekturu a její vývoj, ale také na jednotlivé projekty, které výstavu tvoří. Návštěvníci tak budou mít jedinečnou možnost seznámit se s pozadím současného architektonického dění v Litomyšli a získat tak cenné informace a inspiraci pro vlastní poznání či cestování.

Prohlídka výstavy 'Litomyšl - hlavní město současné české architektury' v Muzeu fotografie a moderních obrazových médií v Jindřichově Hradci je ideální příležitostí nejen pro vášnivé architektonické znalce, ale také pro širokou veřejnost, která se chce obohatit o nové poznatky a zážitky z oblasti současného umění a navštívit jedno z nejzajímavějších měst České republiky. Tak neváhejte a přijďte se podívat na komentovanou prohlídku výstavy o architektuře města Litomyšl!

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy