Přihlaste se do soutěže Zlatý erb

Myslíte se, že právě web vaší obce je ten nejhezčí, nepřehlednější a vaši občané z něj získají mnoho užitečných informací? Pak neváhejte a přihlaste se do 21. ročníku soutěže Zlatý erb, která hodnotí nejlepší webové stránky měst a obcí.


Zájemci mohou soutěžit ve třech kategoriích

Kromě prestižního ocenění pro vítěze jednotlivých kategorií získají všichni účastníci jedinečnou možnost vyměnit si zkušenosti s dalšími soutěžícími a získat od nich cennou inspiraci „Elektronika a webové portály se staly nedílnou součástí komunikace obcí a měst s občany a jsem velice ráda, že jsou tyto portály čím dál lepší. Dokonce i malé obce jsou schopny udělat krásné a nápadité aplikace, což se ukázalo právě díky této soutěži,“ uvedla při příležitosti vyhlášení loňského ročníku soutěže hejtmanka Jihočeského kraje Ivana Stráská.  

Porota bude hodnotit nejlepší webové stránky zvlášť pro města a vesnice, dále úroveň elektronických služeb a Smart city.  Na celostátní úrovni se pak soupeří i o Zvláštní cenu ministryně pro místní rozvoj za nejlépe zpracovanou turistickou prezentaci. Organizátoři krajského kola Zlatého erbu přijímají přihlášky do 18. ledna 2019. Výsledky regionálních kol oznámí pořadatelé nejpozději v březnu, celostátní finále proběhne 1. dubna v Hradci Králové. 21. ročníku soutěže poskytují záštitu Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Asociace krajů ČR, Svaz měst a obcí ČR a Sdružení místních samospráv ČR. Hlavním organizátorem je spolek Český zavináč.

Účast v soutěži je pro všechny přihlášené zdarma


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 06.12.2018 22:00



23 +
 

Hlavní zprávy