Senior na kole vyvrátil závoru a ujel

Neznámý cyklista způsobil bizarní nehodu nedaleko budějovické nemocnice, když narazil do závory na parkovišti. Policie hledají muže mezi 65 a 75 lety, který jel na elektrokole Crussis.


Insident, který se odehrál minulý pátek odpoledne nedaleko hlavního parkoviště u budějovické nemocnice, zanechal místní obyvatele ve stavu úžasu. Podle svědků neznámý cyklista projížděl ulicí Boženy Němcové směrem k parkovišti, když byl svědkem bizarního kolize.

Po přejetí ulice Boženy Němcové následoval za osobním automobilem, který právě projížděl parkovištěm po zvednutí závory. Bohužel cyklista nedokázal projet průjezdem včas, následkem narazil do závory a tím ji svou vervou vyvrátil. Po incidentu si dal na parkovišti několik minut si dal oddech. 'Poté opustil parkoviště bez viditelných zranění směrem zpět do ulice Boženy Němcové,' uvedl mluvčí jihočeské policie Milan Bajcura. Policejní orgány dosud neidentifikovaly muže a proto přivítají jakoukoli pomoc od veřejnosti.

Muž zhruba mezi 65 a 75 lety, šedivé dlouhé vlasy, černá bunda s kapucí, džínové kalhoty a černé tenisky s bílými tkaničkami a výrazným bílým logem na boku - i přes jejich prokazatelnou informaci nevedl k jeho identifikaci.

Kromě toho se jeví, že muž jel na černém elektrokole značky Crussis s odpruženou přední vidlicí. Kolo mělo také výrazný zadní nosič a boční stojan na levé straně.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy