Velikonoční zábava a nákupy na trhu Temelín

Infocentrum Jaderné elektrárny Temelín připravilo Velikonoční oslavy na zámečku. Program zahrnuje farmářský trh, kulturní vystoupení, workshopy, dětské soutěže a hry. Duch Velikonoc a moderního infocentra tak propojí tradiční české oslavy s poznáním Jaderné elektrárny Temelín.


Nadcházející Velikonoční Bílou sobotu připravilo Infocentrum Jaderné elektrárny Temelín nevšední událost, která potěší celou rodinu. Na chvíle společné zábavy, farmářských a řemeslných výrobků a ničím nerušeného odreagování v malebném prostředí zámečku v blízkosti elektrárny na vás již netrpělivě čeká bohatý program spolu se spoustou překvapení.

Před samotným zámečkem na parkovišti se uskuteční Velikonoční farmářsko-řemeslný trh, kde od 10:00 do 17:00 budou možné nákupy lokálních a originálních produktů. V nádvoří zámečku se pak od 10:00 do 17:00 rozvinou veselé kulturní vystoupení s hudebními čísly, divadélkem a kouzelnickým vystoupením.

Pro ty, kdo mají rádi kreativitu, se také konají workshopy v pletení pomlázky a malování velikonočních vajíček. V zámečku budou děti moci vyzkoušet malování na obličej, a to hned několikrát během dne.

Dětské soutěže a hry se stanou součástí parku kolem zámečku, kde se od 12:00 do 16:00 odehraje 'Království velikonočního zajíčka'. Zde najdete spoustu soutěží o drobné ceny, maxi skluzavku, chytání velikonočních kapříků, šplhání na Velikonoční skálu, hledání ztracených velikonočních vajíček, zaječí překážkovou dráhu či přenášení vajíček na lžíci a mnoho dalšího.

Doprovodný program události zahrnuje skákací hrad, jízdu na koni, opékání špekáčků, odpočinkovou zónu, prohlídku zámečku a vyhlídkovou jízdu vláčkem po okolí. Nenechte si ujít tento výjimečný den a přijďte se pobavit na Velikonoční oslavy na zámečku infra Jaderné elektrárny Temelín.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy