Windsurfingový víkendový zážitek na Lipně

Přidejte se k víkendovému windsurfingu na Lipně v kempu Villa Bohemia. Užijte si vzrušení a pohodu, přístupné pro dospělé i děti od 7 let. K dispozici také paddleboarding, jóga, cyklistika a nevšední sporty.


Vyzkoušejte nejlepší sport léta formou prodlouženého víkendu. Pojedeme do vyzkoušené lokality na Lipno a windsurfovat budeme na 800m dlouhé pláži v kempu Villa Bohemia. Kvalitní materiál a ochotní trenéři budou zárukou vašeho úspěchu. Windsufing je především o zábavě, adrenalinu a pohodě. Windsurfing je vhodný pro dospělé i děti od sedmi let.

Největrnější a nejhezčí místo na windsurfing v ČR – Černá v Pošumaví. Přístup na vodu je z 800m dlouhé pláže v kempu v Černé v Pošumaví – Villabohemia.

Windsurfingové vybavení pro začátečníky, mírně pokročilé i případně pro pokročilé windsurfaře. Základem jsou prkna Patrik 205l a 165l. K dispozici budou také mořské kajaky a paddleboardy a skimboardingová prkna.

Program: Windsurfing, paddleboarding, skimboarding. Dobrovolná ranní rozcvička a večerní jóga či pilates. Netradiční sporty jako: kanjam, spikeball nebo trénink rovnováhy na indoboardu. Případně cyklistika po kvalitních cyklostezkách na Lipensku.

Ubytování: V chatičkách, ve vlastních stanech nebo v karavanu. V příjemném kempu villabohemia.cz Ubytování si každý řeší sám. Kemp je blízko skvělého windsurfingového baru windypoint.cz, návštěvu tohoto baru bychom si neměli nechat ujít.

Váš příjezd si naplánujte na čtvrteční večer, v pátek ráno již začínáme s výukou a s jezděním, také celou sobotu windsurfingujeme a sportujeme, v neděli bude potřeba uvolnit v dopoledních hodinách vaše ubytování, windsurfing a další aktivity budou probíhat až do 13h. Kdo nezvádne přijet ve čtvrtek může dorazit v pátek v dopoledních hodinách.

Termíny

30. květen 2024 19:00 – 2. červen 2024 13:00
12. září 2024 19:00 – 15. září 2024 13:00



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy