Práce Nabídka zaměstnání

OBCHODNÍ ŘEDITEL/KA

Blanka Novotná
389 016 222
  • vztah

    Pracovní poměr - plný úvazek

  • směny

    Neurčeno

  • min. vzdělání

    ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Nástupní plat 45 000,- až 55 000,- Kč

Místo výkonu práce: České Budějovice.
Předpokládaný nástup: ihned.
Zkušební doba: 3 měsíce.
Hlavní pracovní náplň: kompletní zákaznický servis pro svěřenou skupinu zákazníků; komunikace se zákazníky, vč. řešení operativních problémů (dodávky, zpoždění apod.); pravidelný reporting obchodních výsledků vedení společnosti; spolupráce na přípravě prodejních plánů, výhledů a na celkové strategii prodeje; příprava ceníků, jejich pravidelná aktualizace; příprava nabídek, spolutvorba kalkulací, pro stávají i nové zákazníky; aktivní vyhledávání nových obchodních příležitostí; obchodní jednání se zákazníky a dodavateli v tuzemsku i v zahraničí; řízení kolektivu 6 zaměstnanců obchodního oddělení a expedice. Požadované vzdělání: SŠ- kvalifikaci lze prokázat i osvědčením o zkoušce z profesní kvalifikace dle Národní soustavy kvalifikací.
Jazykové znalosti: aktivní AJ v úrovni B2.
Délka požadované praxe v oboru: praxe v oblasti prodeje zahradní techniky výhodou. PC znalosti: velmi dobrá znalost MS Excel, MS Power Point, MS Word.
ŘP sk.: B.
Další specifikace: flexibilita, odolnost proti stresu, komunikativnost, samostatnost.
Nabízíme: dobré platové podmínky včetně systému odměn; možnost dalšího vzdělávání a zvyšování kvalifikace; možnost vycestovat do zahraničí
Zaměstnanecké benefity: 5 týdnů dovolené; příspěvek na závodní stravování; služební vozidlo i pro soukromé využití, notebook, mobilní telefon; příspěvek na penzijní připojištění až 800 Kč měsíčně; pracovní dobu 37,5 hod týdně/7,5 hod denně.


Odpovědět na nabídku

Zadejte vaše jméno
Zadejte komentář
Podporované formáty: doc, docx, xls, rtf, txt, xls nebo pdf
Zadejte váš email
Opište kontrolní kód
Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů.