Práce Nabídka zaměstnání

OBCHODNÍ SPECIALISTA/KA FINANCÍ

ELYN FINANCE s.r.o

Lannova tř. 89, České Budějovice

Alice Dolná
724 153 031
  • vztah

    Pracovní poměr - plný úvazek

  • směny

    Jednosměnný provoz

  • min. vzdělání

    ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Nástupní plat 26 900,- Kč

Pracovní pozice je vhodná i pro osoby zdravotně znevýhodněné.
Skupina ELYN se věnuje poradenství a projektům v oblasti energetiky, financí, investic, realitních služeb, telefonních služeb, účetnictví a je dodavatelem elektřiny a plynu.
POŽADUJEME: preciznost, spolehlivost, komunikační dovednosti, pozitivní přístup, práce v oboru výhodou, trestní bezúhonnost, dochvilnost, min. základní znalost oblasti financí a pojištění je nutná, pokročilá znalost balíčku MS Office.
Náplní práce je obchodní činnost spojená s prodejem finančních služeb, pojištění, penzí a investic. Požadujeme min. certifikace na pojištění. Vaším úkolem bude vyslyšení potřeb klientů a zajištění pojištění přesně dle jejich specifikací, zpracování úvěrů apod.
NABÍZÍME: fixní mzdu (nástup 26.900 Kč + motivační variabilní složka mzdy), kvartální bonusy, kariérní růst , příspěvek na stravování ve výši 60 Kč/ den (stravenkový paušál), 5 týdnů dovolené, 3x sick days, zvýhodněný zaměstnanecký tarif vč. neomezených mobilních dat, zvýhodněné ceny za odběr elektřiny a plynu aj. produktů skupiny ELYN, přátelský kolektiv, doškolovací kurzy, týmové akce a večírky.
V případě zájmu kontaktujte zaměstnavatele e-mailem či telefonicky (9:00 - 15:00 hod.).


Odpovědět na nabídku

Zadejte vaše jméno
Zadejte komentář
Podporované formáty: doc, docx, xls, rtf, txt, xls nebo pdf
Zadejte váš email
Opište kontrolní kód
Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů.