Požadujeme: SŠ/VŠ vzdělání potravinářského směru; praxe 1- 2 roky v potravinářství výhodou; znalost HACCP a potravinářského standardu IFS výhodou; laboratorní zručnost; mírně pokročilá znalost AJ; uživatelská znalost MS Office - Excel, Word, Power Point; samostatnost, spolehlivost, odpovědnost, systematičnost, inovace, kreativnost, flexibilitu; orientaci v potravinářské legislativě se zaměřením na čaje, byliny, značení; řidičský průkaz sk. B.
Popis činnosti: vstupní kontrola surovin, senzorické hodnocení výrobků; hodnocení nabídky alternativních surovin; kontrola hygieny pracovníků ve výrobě/ kontrola sanitace; dohled na dodržování pravidel systému HACCP a IFS; udržování dokumentace standardu IFS; zadávání potřebných rozborů výrobků do externí laboratoře; vytváření reportů, statistik dle potřeb vedení společnosti nebo týmu HACCP; komunikace a spolupráce s ostatními odděleními; provádění interních auditů.
Nabízíme. zázemí úspěšné a stabilní společnosti, odpovídající ohodnocení (základní mzda + osobní ohodnocení + bonusy); příspěvek na stravování; občerstvení na pracovišti zdarma; výrobky za zaměstnanecké ceny; 5 týdnů dovolené.
V případě zájmu kontaktujte zaměstnavatele telefonicky či e-mailem.