Práce Nabídka zaměstnání

PRACOVNÍK/ICE V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH- OSOBNÍ ASISTENT/KA

Charita České Budějovice

Žižkova tř. 309, České Budějovice

Detail firmy

Renata Vobejdová
731 604 478
  • vztah

    Pracovní poměr - zkrácený úvazek

  • směny

    Neurčeno

  • min. vzdělání

    Základní + praktická škola

Nástupní plat 11 000,- Kč

Charita České Budějovice je nestátní nezisková organizace zaměřená na pomoc lidem v nouzi. Naší dlouhodobou vizí je pomáhat těm nejzranitelnějším, kteří by jinak zůstali bez pomoci.
Popis pracovní pozice: přímá práce s uživateli osobní asistence; pomoc a podpora při podávání jídla a pití, osobní hygieně; zajištění chodu domácnosti uživatelů; nákupy, doprovod, drobný úklid, dohled; nácvik schopností a dovedností uživatele.
Požadujeme: dobré vyjadřovací a komunikační dovednosti; schopnost empatie a sociálního cítění, trpělivost; fyzickou i psychickou zdatnost; vysokou míru zodpovědnosti a samostatnosti; orientaci v seniorské problematice a problematice osob s různými typy zdravotního postižení; znalost a praxi v oblasti sociálních služeb (není podmínkou); schopnost práce v týmu; způsobilost k právním úkonům, bezúhonnost.
Nabízíme: smysluplnou práci na 0,5 úvazek; nástupní mzdu dle zkušeností a praxe od 11 000 Kč (po zapracování možnost zvýšení v návaznosti na výsledky, odměny); zázemí stabilní společnosti, 5 týdnů dovolené, sick days; možnost dalšího vzdělávání.
Nástup: možný ihned.
Pokud vás zaujala nabídka a splňujete požadavky, zašlete e-mailem strukturovaný životopis Ing. Renatě Vobejdové, renata.vobejdova@cbudejovice.charita.cz, nebo volejte na tel. číslo: 731 604 478 (po - pá, 8 - 16 hod.).


Odpovědět na nabídku

Zadejte vaše jméno
Zadejte komentář
Podporované formáty: doc, docx, xls, rtf, txt, xls nebo pdf
Zadejte váš email
Opište kontrolní kód
Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů.