Práce Nabídka zaměstnání

SKLADNÍK/ICE

Exver Food, spol. s r.o., ČB

Okružní 704, České Budějovice

Detail firmy

Ivona Janušková
737 229 256
  • vztah

    Pracovní poměr - plný úvazek

  • směny

    Jednosměnný provoz

  • min. vzdělání

    Střední odborné (vyučen)

Nástupní plat 23 000,- až 27 000,- Kč

Společnost Exver Food s.r.o. je specializovaný velkoobchod potravin patřící mezi největší v České republice. Zaměstnáváme více jak 100 zaměstnanců a dosahujeme ročního obratu téměř 500 milionů korun. Na velkoobchodním trhu potravin působíme více jak 20 let.
Jako specializovaný velkoobchod potravin zásobujeme provozovny veřejného stravování, rychlého občerstvení, nemocniční a školní jídelny, mateřské školy, restaurace, hotely, pekárny, cukrárny i lahůdkářské výrobny. Dále dodáváme potravinářské suroviny a polotovary také významným výrobcům potravin.
V současné době pokrýváme svou sítí 5 skladů celé území republiky a mezi naše odběratele patří více jak 5000 potravinářských provozů. Skladem máme připraveny položky potravinářského a drogistického zboží.
Náplň práce: příjem a vyskladnění zboží, kompletace dle dodacího listu, manipulace se zbožím- nakládka a vykládka zboží, inventury zboží a zaskladnění zboží do regálů.
Požadujeme: fyzickou a psychickou odolnost, aktivní a odpovědný přístup k práci, komunikativnost, spolehlivost, důslednost a bezúhonnost, zkušenosti s řízením VZV výhodou.
Nabízíme: fixní plat + měsíční prémie + příspěvek na stravování, volné víkendy, zázemí stabilní a úspěšné společnosti, služební telefon, přátelský kolektiv, nástup možný ihned.
V případě zájmu kontaktujte zaměstnavatele telefonicky nebo e-mailem.


Odpovědět na nabídku

Zadejte vaše jméno
Zadejte komentář
Podporované formáty: doc, docx, xls, rtf, txt, xls nebo pdf
Zadejte váš email
Opište kontrolní kód
Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů.