Práce Nabídka zaměstnání

SPRÁVCE SÍTĚ-ADMINISTRÁTOR IT, LINUX

FIEDLER AMS s.r.o.

Lipová 1789, České Budějovice

Detail firmy

Kontakt
386 358 274
  • vztah

    Pracovní poměr - plný úvazek

  • směny

    Jednosměnný provoz

  • min. vzdělání

    Vysokoškolské

Nástupní plat 40 000,- až 60 000,- Kč

Fiedler jsou čeští vývojáři a výrobci chytré elektroniky pro vodárenství a ochranu životního prostředí s instalacemi po celém světě. Pracujeme nejen pro peníze, ale i pro dobrý pocit. Naše řešení pomáhá, aby nám tekla čistá voda, aby se dalo v řekách koupat, abychom věděli včas o blížící se velké vodě, aby se zpřesnila předpověď počasí. Hledáme právě Vás, pokud máte nápady a chcete je realizovat, máte chuť pracovat a aktivně se zapojit do chodu firmy.
Požadujeme: Linux admin dovednosti, znalosti síťování (TCP/IP), zkušenosti se skriptováním/ automatizací.
Náplň práce: správa serverů a síťové infrastruktury, OS Linux; aktualizace a zálohování OS; sledování a vyhodnocování bezpečnostních rizik; výpomoc programátorům a integrace jejich programového vybavení; monitoring a správa cloudu, případně částečně správa a plynulý chod námi vyvíjených aplikací; platformy VMware, Proxmox, OpenStack.
Požadujeme: Linux admin dovednosti; znalosti síťování (TCP/IP); znalost databází vítána; zkušenosti se správou a konfigurací softwarových balíků, aplikací, zkušenosti se skriptováním/ automatizací.
Nabízíme: zajímavé finanční ohodnocení dle zkušeností a iniciativy; práci na interesantních projektech; firemní benefity; tvůrčí vědecké prostředí; sick days; možnost využití homeoffice.
V případě zájmu kontaktujte zaměstnavatele e-mailem.


Odpovědět na nabídku

Zadejte vaše jméno
Zadejte komentář
Podporované formáty: doc, docx, xls, rtf, txt, xls nebo pdf
Zadejte váš email
Opište kontrolní kód
Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů.