Chcete ušetřit při nákupu vybavení do své koupelny?

Poradíme vám, kde výhodně nakoupíte vybavení do koupelny


U KREINERA UŠETŘÍTE ZA VANU I ZA KOUPELNOVÝ NÁBYTEK

Stavba či rekonstrukce koupelny je pro každého z nás finančně náročnou investicí. Pokud hledáte způsob, jak při zařizování koupelny ušetřit, máme pro vás tip na vybavení koupelen za výhodné ceny. Ještě než s přestavbou koupelny začnete, navštivte naše prodejny Kreiner v Plzni a Vejprnicích a zeptejte se na nabídku vybavení koupelen se slevou. Výprodej koupelnového vybavení zahrnuje celou škálu výrobků – od sanity až po zlevněný koupelnový nábytek. Věnujte výběru maximální pozornost, protože můžete objevit skutečně originální designové prvky se slevou až 70 %. I luxusní vanu či sprchu tak můžete pořídit za zlomek ceny.

NECHTE SI PORADIT OD ODBORNÍKŮ

V prodejnách Kreiner v Plzeňském kraji jsou vám k dispozici odborníci, kteří vám poradí s výběrem a doporučí vhodné vybavení koupelny. Myslete na to, že budete potřebovat nejen obklady, vanu či baterie, ale také kompletní instalační systémy. Radost vám udělají i drobné doplňky, mezi které patří například držáky ručníků, madla, mýdlenky i sklenky. To vše lze právě nyní v Plzni pořídit za skvělé výprodejové ceny.

VYBÍREJTE Z TISÍCŮ VÝROBKŮ

Díky obměnám vzorkoven a nahrazování starších výrobkových sérií se nabídka koupelnového vybavení se slevou průběžně doplňuje. Otevírá se vám tak jedinečná příležitost pořídit přímo v Plzni vše potřebné pro vaši koupelnu. Je pouze na vás, jak luxusní vaše koupelna bude a zda využijete aktuálních výhodných cen.

POHODLNÝ NÁKUP V ESHOPU KREINER

Společnost Kreiner nabízí svým zákazníkům možnost jednoduchého nákupu přes eshop. V sortimentu najdete kompletní vybavení koupelen, které si můžete nechat zaslat domů, nebo vyzvednout třeba v Plzni a neplatit tak poplatky za poštovné. Pokud je pro vás pohodlnější nechat si vše dovézt, věřte, že zboží je předáváno přepravci v nejkratším možném termínu.

Kontakty

Adresa: Tyršova 686, 330 27 Vejpernice u Plzně
Eshop: www.eshop-kreiner.cz
Facebook: Kreiner

Autor: KREINER, spol. s r.o. Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
út 11.09.2018 17:13



3 +
 

Hlavní zprávy