Podzimní pobyt na jihu Čech může znamenat dovolenou zdarma

Návštěvníky, kteří na jih Čech vyrazí v září, říjnu či listopadu, čeká překvapení.


Jeden z turisticky nejatraktivnějších tuzemských regionů totiž umí svým hostům nabídnout vždy něco navíc. Výjimkou není ani letošní podzim. Pro všechny své hosty mají Jihočeši tentokrát připravený jako bonus zlevněné ubytování. Pro deset z nich i jackpot: Dovolenou zdarma. Stačí navštívit web Jihočeské centrály cestovního ruchu (JCCR): www.dovolena.jiznicechy.cz a vybrat si konkrétní pobyt.

Primárním cílem dalšího pokračování projektu Dovolená v jižních Čechách je zmírnění dopadů koronavirové pandemie na cestovní ruch a na něj navázaná hospodářská odvětví. Naší snahou je podpořit jihočeské podnikatele v turismu tím, že jim pomůžeme prostřednictvím JCCR přivést tolik potřebnou klientelu. Vedle různých slev tak získají podzimní návštěvníci možnost vyhrát svůj pobyt v kraji zdarma. Hlavní výhrou bude dovolená na jihu Čech v roce 2022 v hodnotě 20 tisíc korun,“ uvedl hejtman Jihočeského kraje Martin Kuba.

Jeho první náměstek František Talíř v této souvislosti připomněl, že Jihočeský kraj si nesmírně váží přízně, kterou mu svými návštěvami tuzemští i zahraniční hosté dlouhodobě prokazují. „Stávající podzimní kampaní jim chceme na jedné straně za tuto přízeň poděkovat a současně připomenout, že létem turistická sezóna v jižních Čechách rozhodně nekončí. Díky svému historickému dědictví, geografické poloze a přírodním podmínkám má Jihočeský kraj každému co nabídnout celoročně,“ poznamenal Talíř.

Jihočeský kraj umí nabídnout každému návštěvníkovi právě to, po čem touží. Na své si přijdou rodiny s dětmi, senioři, aktivní sportovci, adrenalinoví nadšenci, milovníci umění či historie i ti, kteří hledají relaxaci a odpočinek. Těm všem umí nabídnout atraktivní celoroční program, kvalitní služby i dobré jídlo a pití. Podle ředitele Jihočeské centrály cestovního ruchu Petra Soukupa to dokládá mimo jiné i výsledek letošního devátého ročníku ankety Kraj mého srdce, v níž v osmi hodnocených tematických kategoriích získal Jihočeský kraj celkem sedm „medailí“. Nejoblíbenější jsou jižní Čechy v kategoriích Kam na výlety s dětmi, Kam na koně a koňské stezky a Kam za zážitkem a adrenalinem. „Souběžně s kampaní zaměřenou na domácí turisty spustila JCCR on-line podzimní propagaci regionu v jazykových verzích také v sousedním Rakousku a Německu, dále pak v Polsku, Maďarsku a Nizozemí,“ řekl Soukup.

Jeden pobyt zdarma už letos v každé z devíti turistických oblastí

Zájemci o podzimní návštěvu jižních Čech si mohou konkrétní místa svého pobytu vybrat pohodlně s různými slevami a bonusy už nyní na našem webu: www.dovolena.jiznicechy.cz . Poslední noc se slevou je možné objednat z 29. na 30. listopadu,“ konstatovala vedoucí oddělení domácího cestovního ruchu JCCR Klára Polášková.

V pondělí 6. září navíc JCCR spustí soutěž pro zájemce o vouchery, která je rozdělena na tematické týdny dle turistických oblastí. Stačí využít voucher JCCR a ubytovat se s výhodou u jednoho z vybraných ubytovatelů uvedených na tomto webu. Týdenní cenou bude úhrada základního pobytového balíčku v maximální částce 10 tisíc korun v turistické oblasti, jejíž soutěžní týden právě probíhá. Hlavní cenou pak už zmiňovaná dovolená na rok 2022 v hodnotě 20 tisíc korun vylosovaná ze všech uplatněných voucherů v roce 2021. Jednoduchý návod, jak postupovat při zájmu o zapojení do soutěže, nabízí web „Dovolená“ pod odkazem „Informace“.

Přehled soutěžních týdnů v jednotlivých turistických oblastech (TO):

  • od 6. do 12. září TO Český Krumlov region,

  • od 13. do 19. září TO Toulava,

  • od 20. do 26. září TO Třeboňsko,

  • od 27. září do 3. října TO Písecko-Blatensko,

  • od 4. do 10. října TO Lipensko,

  • od 11. do 17. října TO Novohradsko-Doudlebsko,

  • od 18. do 24. října TO Šumavsko,

  • od 25. do 31. října TO Česká Kanada a

  • od 1. do 7. listopadu TO Budějovicko.


Text, foto: TZ, Michal Šindelíř


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 01.09.2021 14:10




0 +
 

Hlavní zprávy