Tip na výlety po Šumavě a ubytování v Železné Rudě

Plánujete dovolenou nebo výlet na Šumavu a hledáte vhodné ubytování? Máme pro vás zajímavý na tip na modernizovaný pension v Železné Rudě.


Plánujete si rodinnou dovolenou na Šumavě? Chystáte se na výlet s přáteli do západních Čech? Máme pro vás 2 důležité tipy.

Tipy na výlety po Šumavě

Jestliže s rodinou, známými nebo přáteli plánujete relaxační či poznávací pobyt na Šumavě, určitě vám doporučujeme navštívit tato krásná a zajímavá místa:

  • Blízko Kašperských Hor doporučujeme navštívit hrad Kašperk.

  • Vodní hrad Švihov je atraktivní turistická destinace cca 10 km od Klatov

  • V Sušici si můžete užít zábavu v lanovém parku pro děti i dospělé

  • Špičák - Ski areál

  • Skiareál Kašperské Hory

Další tipy na oblíbená místa pro sportování, odpočinek a zábavu najdete na stránce Tipy na výlety na Šumavě.

Ubytování v Železné Rudě

Pokud máte v plánu na podzim či v zimě navštívit Šumavu a potřebujete zajistit ubytování, doporučujeme vám modernizovaný Pension St. Moritz v Železné Rudě, který se chystá zahájit provoz od 1. září 2021.

Penzion se nachází v klidné části města s výbornou dostupností do samého centra Železné Rudy. Díky své poloze má ideální podmínky pro celoroční aktivní odpočinek a relaxaci a přírodu máte doslova na dosah. V blízkosti penzionu je v letním obodbí možnost koupání v přírodním jezírku s krásně čistou vodou.

Pro ubytované hosty a hosty vinotéky s posezením je parkování automobilů před penzionem zdarma. Penzion je snadno dostupný i ze stanice ČD.

Pension St. Moritz nabídne ubytování celkem v 7 pokojích. Jde o 2 až 4 lůžkové pokoje se sociálním zařízením, TV, chladničkou. Čtyři pokoje mají k dispozici vlastní terasu - balkon. Pro ubytované bude k dispozici plně vybavená kuchyňka, kde si dle potřeby budou moci připravit jídlo.

Otevření penzionu je plánováno na 1. září 2021.

Více informací naleznete na stránkách www.pensionstmoritz.cz.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy