Utrpení těla Monica J. O’Rourke, jedna z nejbrutálnějších autorek

Na český trh se dostává nová a velmi specifická hororová kniha. Jedná se o Utrpení těla, které vydává nakladatelství Golden Dog jako svou druhou překladovou hororovou knihu.


Touto sbírkou tří příběhů se představuje americká autorka Monica J. O’Rourke, kterou skalní fanoušci mohli v češtině znát jen díky překladu jedné povídky v elektronickém magazínu Howard.

Tvorba Monicy J. O’Rourke je specifická použitím brutality a násilných scén spolu s erotikou, kdy hranice mezi oběma světy se stírají ve scénách, které čtenářům pohnou žaludkem, útočí na jejich vkus, ale rozhodně nejsou jen prvoplánové. Brutalita je způsobem, jak poznat vlastní hranice, ale i tu nejtemnější lidskou stránku.

Kniha obsahuje nejen titulní novelu Utrpení těla, ale také povídky Jasmín a česnek a Experiment s podstatou lidství. Překladu se zhostili David Hálek a Martin Štefko. Která z povídek vámi otřese víc? Golden Dog přináší čtenářům na český trh autorku, jejíž jméno si budou pamatovat. Jen málokdo je tak brutální jako Monica J. O’Rourke.

Vzhledem k tomu, že nakladatelství Golden Dog vnímá každou knihu jako jedinečnou, chce svým čtenářům vždy dopřát i možnost zakoupit si knihu podepsanou. I v tomto případě se podařilo Monicu přemluvit, aby omezený počet kusů podepsala. Podepsané knihy je možné objednat pouze prostřednictvím eshopu Golden Dog.

S knihou Utrpení těla přichází na český trh nejen autorka, která by zde jinak těžko hledala své místo, ale především další forma hororu. Horor má mnoho podob, což se Golden Dog snaží dokázat každou svou knihou. Tentokrát je to podoba velmi drsná. Utrpení těla je doporučeno jen pro čtenáře starším 18 let.

Utrpení těla je na trhu od 31. května 2021.

Odkaz pro objednání knihy: https://www.goldendog.cz/produkt/utrpeni-tela/

Odkaz pro objednání knihy s podpisem autorky: https://www.goldendog.cz/produkt/utrpeni-tela-autorkou-podepsana-kniha/

Utrpení těla můžete také zakoupit v rámci předplatného, které nakladatelství Golden Dog nově nabízí. Součástí předplatného jsou tři knihy – všechny podepsané autorem – které vyjdou v první polovině roku 2021 a čtenář je vždy dostane na adresu, kterou zadal. Na tři knihy tak stačí jedna objednávka a není nutné žádné další klikání. Předplatné je možné objednávat zde: https://www.goldendog.cz/produkt/predplatne-duben-az-cerven-2021/

O nakladatelství Golden Dog

Nakladatelství Golden Dog se zaměřuje na horor, thriller, detektivku a další žánrovou literaturu (fantasy, scifi). Jedním z cílů nakladatelství je podpořit české hororové autory, vydávat je pod jednotnou značkou a spojit je tak v soběstačnou a fungující skupinu.

Více na www.goldendog.cz


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
21.05.2021 09:40




0 +
 

Hlavní zprávy