Wolt pokračuje v české expanzi. Nově bude rozvážet v Českých Budějovicích

Poptávka po rozvozových službách roste a Wolt tak pokračuje v rozšiřování svých služeb. Nově expanduje do Českých Budějovic, které se stávají už devátým městem v České republice, kde tento finský technologický start-up funguje.


  • Celkově již v tuzemsku Wolt rozváží jídlo ze zhruba 2 000 restaurací a své postavení posiluje i v oblasti maloobchodu, kde spolupracuje s více než 300 značkami. 

  • Další letošní novinkou je zavedení platby v hotovosti, kterou Wolt spustil v polovině září.

S Woltem i na snídani

Obyvatelům Českých Budějovic přinese Wolt širokou nabídku jídla i sladkých dobrot. Doručení objednávek trvá průměrně 30 minut od jejich zadání, a to včetně přípravy jídla. Rozvoz bude ve městě začínat už ráno, a tak si na své přijdou i příznivci pořádných snídaní. „Snídaně rozvážíme v Českých Budějovicích již od ranních 9 hodin a zákazníci si tak mohou pohodlně objednávat jídla až domů nebo do práce. V nabídce máme oblíbené značky jako například McDonald's, stejně tak jako řadu místních kaváren a bister,” dodává Jan Foret.

Světová i místní kuchyně na jednom místě

Budějovičtí budou mít na výběr ze široké škály místních podniků. Mezi ně patří kavárna Široko, Bistro na lžíci nebo Honner restaurant. Milovníci asijské kuchyně ocení bohatou nabídku Nudle bistro, kousek Mexika nabídne Hola Burrito a výlet do Itálie zařídí  restaurace Citro. Vyhlášené šťavnaté burgery bude připravovat Big poppa a vydatné snídaně Fér café nebo třeba Born in London. O nabídku lokálních potravin se postará pekárna Vypečený okno nebo restaurace Naše Farma, která je na Woltu exkluzivně, a chybět nebude ani oblíbená Klika kitchen. Zákazníci se mohou těšit i na známé řetězce s rychlým občerstvením, jako je McDonald's, Burger King, KFC nebo Bageterie Boulevard.

Platba v hotovosti už i na Woltu

Vzhledem k rozšiřující se poptávce po rozvozu jídla přizpůsobuje Wolt služby všem svým uživatelům. „Snažíme se, aby naše doručování bylo co nejdostupnější, a proto jsme v polovině září spustili možnost platby v hotovosti. A jak ukazují zkušenosti z ostatních měst, kde již působíme, zájem o tuto službu mezi českými zákazníky je,” komentuje Jan Foret. Kromě rozšíření platebních možností společnost usiluje i o zrychlování doby doručení a navazování spolupráce s dalšími podniky a obchodníky.

O Woltu

Wolt je technologický startup založený v roce 2014 ve Finsku. Nyní působí ve 23 zemích a má přes 3 500 zaměstnanců, 12 milionů registrovaných uživatelů, 50 000 partnerských restaurací a 110 000 partnerských kurýrů. Vedle jídla zároveň rozváží i potraviny a další maloobchodní zboží. Generálním ředitelem je Miki Kuusi, oceněný Forbesem v globálním žebříčku 30 pod 30. Generální ředitel pro Českou republiku je Jan Foret. Služba je k dispozici jako aplikace pro iOS nebo Android, ale také na webu www.wolt.cz.

Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy