Žena držela na balkoně sebevraha za pásek

Muž se pokoušel skočit z balkónu bytového domu. Jeho partnerka ho zoufale držela a bránila v pokusu, což znesnadnilo policistům vstup do bytu.


Ve videu, které zveřejnila policie na sociální síti X, jsou zobrazeni strážci zákona, jak míří po schodech směrem do třetího patra bytového domu v ulici Lidické třídy uprostřed dne. 'Vstupte do třetího patra, oproti výtahu,' komunikuje jeden z důstojníků.

Scénář pokračuje jejich pokusem o natlačení dveří, který ve svých prvopočátkách končí neúspěšně. Následně se objevují na balkóně bytu, kde nachází ženu, která desperátně brání muži v pokusu skočit dolů.

V nedělních poledních hodinách dochází k tragické události. Muž narozený v roce 1996, je vystaven potenciálnímu ohrožení života pokusem o sebevraždu. Přelezl zábradlí na balkóně jakoby v tichém souhlasu s osudem, který si sám zvolil. Jeho partnerka však měla v úmyslu tento osud změnit. Snažila se ho zadržet za jakoukoliv cenu, což jí velmi ztěžovalo umožnit policistům vstup do bytu.

'Nemohla nám otevřít dveře, jelikož se snažila se všech sil udržet muže od skoku dolů z balkonu, držela ho za pásek,' popsal dramatickou situaci mluvčí Jihomoravské policie, Jiří Matzner.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy