Posila do útoku - Dynamo dotáhlo přestup Davida Ledeckého!

Trenéři Dynama budou moci v následujícím zápase proti Vlašimi využít novou posilu do útoku - právě dnes byl administrativně dotažen přestup Davida Ledeckého (25 let), který naposledy působil v polském klubu Górnik Zabrze.


Rodák z Brandýsa nad Labem strávil mládežnická léta ve Spartě Praha, poté hrál jednu sezonu v Jablonci. Nejvíce na sebe upozornil ve Znojmě, kde platil dva roky za kvalitního střelce, když během 54 zápasů nastřílel 16 branek. Na startu sezony 2016/2017 stihl za Znojmo nastřílet ve čtyřech zápasech dvě branky a poté se přesunul do tehdy druholigového Gorniku.

Tam v téže sezoně nastřílel v pětadvaceti zápasech pět gólů a navíc na další čtyři přihrál. Značnou měrou se tak podílel na postupu týmu do nejvyšší soutěže. Górnik Zabrze jako nováček Ekstraklasy skončil po základní části pátý a následně se v nadstavbě posunul na čtvrté místo a letos hraje kvalifikaci o Evropskou ligu. David Ledecký na podzim za Gornik nastoupil k jedenácti zápasům, avšak vždy jako střídající hráč. Jaro pak působil v druholigovém Odra Opole. Po sezoně se pak rozhodl pro návrat do Čech a své kroky nasměroval do Českých Budějovic.

Už v létě jsme si řekli, že po odchodu Elvise Mashikeho budeme potřebovat posílit v útoku, takže to by měla být ta posila. Máme na něj dobré reference. V Polsku sice poslední sezonu moc nehrál, ale Górnik má velké ambice, bude hrát Evropskou ligu, takže to je na něj velké sousto," říká generální manažer Dynama Martin Vozábal.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 01.08.2018 11:00




0 +
 

Hlavní zprávy