Odborný web Dezinfekce.sk poskytuje důležité informace o dezinfekčních prostředcích

Prohlédněte si online katalog dezinfekcí a stáhněte si manuál jak se chránit před koronavirem!


Víte, jaký je princip dezinfekce? Dezinfekční prostředky fungují tak, že snižuji počet mikrobů na bezpečnou úroveň. Neznamená to však úplnou destrukci mikroorganismů a jejich sporových forem (ta probíhá během sterilizace). Důležité je, že dezinfekce zanechává po svém účinku povrch ošetřený tak, že je bezpečný pro zdraví.

Metody dezinfekce se rozlišují především podle toho, co vyžaduje dezinfekci - mohou být aplikovány na podlahy, stěny, přístroje, nástroje nebo kůže či sliznice. Druhým rozlišením mezi dezinfekčními metodami je použití účinných látek odpovědných za inaktivaci patogenů. Hledáte-li správné dezinfekční prostředky například pro cestování, navštivte stránku cestovní dezinfekce.

Odborný web o dezinfekci pro vás vytvořila firma KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o.

Společnost KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o. se specializuje na prodej dezinfekce. Specialisté zmíněné společnosti vám rádi vše vysvětlí, poradí a také vám navrhnou dezinfekční řády a programy na míru vašim potřebám.

Na expozici PRAGODENT 2019 představili řadu dezinfekčních prostředků STÉRIDINE, které inaktivují řadu patogenů a nepoškozují životní prostředí. Tyto dezinfekce splňují nejnáročnější kritéria a proto jsou doporučovány obzvláště citlivým lidem, kteří trpí nejrůznějšími alergiemi a jinými reakcemi. Firma KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o. se podílela na vydání odborné publikace Lékařská první pomoc v urgentních stavech autorů doc. MUDr. Jiřího Málka CSc. a MUDr. Jiřího Knora, Ph.D. V roce 2020 se firma KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o.  podílela na vydání odborné publikace Dušnost v prvním kontaktu autorů PhDr. Davida Peřana MBA a MUDr. Marcela Nesvadby, Ph.D.

Poznámka redakce: pokud vás baví sport, zdravý životní styl a hledáte další zajímavé články o zdraví, doporučujeme vám navštívit online magazín www.zdravetrendy.cz.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy