Koncert dětských talentů ZUŠ F. Pišingera

V úterý 24.4.2024 se ve Wellness Hotelu Rezidence v Nových Hracech koná společný koncert žáků ZUŠ F. Pišingera a ZUŠ B. Jeremiáše. Nabídne široký výběr hudebních stylů a žánrů, skvělou příležitost k podpoře mladých talentů a nezapomenutelný hudební zážitek.


V úterý 24. dubna 2024 se v Rokokovém sále Wellnes Hotelu Rezidence v Nových Hracech od 18 hodin výjimečně rozhostí zvuky hudby. A ne běžné hudby, ale hudebního nadání malých virtuózů, kteří se věnují studiu na dvou prestižních základních uměleckých školách - Základní umělecké škole Františka Pišingera Trhové Sviny a Základní umělecké škole Bohuslava Jeremiáše České Budějovice.

Společný koncert Žáků ZUŠ F. Pišingera a ZUŠ B. Jeremiáše nabídne širokou škálu hudebních stylů a žánrů. Během večera se diváci setkají s klavírními sóly, skladbami pro housle, ale také s pěveckými výstupy. Na programu nebudou chybět ani komorní skladby provedené menšími soubory. Představí se nejen sólisté, ale i malé hudební soubory a orchestry.

Děti a mládež připravily pro své publikum bohatý a pestrý program, který z něj určitě vynese nezapomenutelný hudební zážitek. Nejen jejich rodiče a blízcí, ale všichni návštěvníci koncertu se mohou těšit na večer plný emocí, radosti a úžasné energie, kterou mladí hudebníci dokážou přenést na své posluchače.

Koncert je skvělou příležitostí rozpoznat talent, nadšení a potenciál těchto mladých umělců. Společný koncert Žáků ZUŠ F. Pišingera a ZUŠ B. Jeremiáše je také vzácnou příležitostí pro studenty obou škol k navázání nových přátelství a k posílení jejich sebevědomí a hudebních schopností. Jedná se o skvělý způsob, jak podpořit mladé talenty a přispět k jejich dalšímu vývoji.

Těšíme se na všechny, kdo přijdou a podpoří mladé hudebníky svou přítomností. Společně prožijeme krásný hudební večer, který zůstane v našich srdcích dlouho po jeho ukončení. Uvidíme se tedy v úterý 24. dubna 2024 od 18 hodin v Rokokovém sále Wellnes Hotelu Rezidence v Nových Hracech. Přijďte si užít tento nezapomenutelný večer plný hudby a emocí.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy