Napadení Youtubera v Písku: Zlomeniny a brutální útok

Vyšetřování napadení internetového influencera Humiho v Písku odhalilo tři pachatele, kteří byli zadrženi a obviněni z výtržnictví a ublížení na zdraví. Jedná se o dva nezletilé a jednu dospělou osobu. Podle policie útoky nebyly motivovány rasovými předsudky.


Nové zjištění vyšetřování napadení známého internetového influencera ve městě Písek odhalují, že obrat páchanecké trojice byli zadrženi a obviněni z braní účasti v násilném přepadení. Policejní mluvčí, Kamila Řužičnová Ingrišová, potvrdila, že trestní stíhání bylo zahájeno 22. března 2021.

Incidente se účastnili dva nezletilí a jedna dospělá osoba, všichni byli jako spolupachatelé obviněni z výtržnictví, přičemž jeden z mladistvých byl obviněn i z ublížení na zdraví. 'Oběti si stěžovaly, že nejpočetnější skupina agresorů byla ta, která napadla Youtube ra Humiho v noci,' dodala mluvčí policie.

Na své sociální síti Humi vysvětlil, že ho spolu s jeho kamarády napadla skupina ze dvaceti Romů, bez jakéhokoli zjevného důvodu, nechávajíce ho se zlomenou kostí a otázkou budoucnosti jeho zdravotního stavu. V tuto chvíli je trestní vyšetřování stále otevřené, proto je možné, že počet obvinění se v budoucnu ještě zvýší.

Nicméně, policie vyjádřila, že podle dostupných důkazů z místních kamerových systémů nemají žádné důkazy, které by ukázaly, že byly útoky motivovány rasovými předsudky. Napadnutí se stalo přibližně půl hodinu po půlnoci 16. března. Policisté a strážci zjistili o události a zasáhli okamžitě po oznámení, přičemž zabránili dalšímu nárůstu konfliktu.

Influencer Humi, který slavil své 25. narozeniny, uvedl, že skupina napadla jeho a jeho přátele s domněním, že se jedná o fanoušky. Po incidentu byl převezen do nemocnice, kde byl stanoven zlomený horní čelist a lícní kost.

Podle Humiho byl jeden z jeho přátel zraněný také, ale obě dohromady se jim podařilo přežít s pohmožděními a modřinami.'Nemám žádné operace v plánu a čekám na oční vyšetření. Pak by mě snad mohli propustit z nemocnice,' uvedl.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy