Autem pohodlně až na letiště. AeroParking jen pár minut chůze od terminálů

Až 50 procent cestujících přijíždí na Letiště Václava Havla Praha osobním vozem. Letiště proto nabízí hned tři kryté parkovací domy přímo ve svém areálu.


Z toho dva z nich jsou v těsné blízkosti obou terminálů. Parkování přímo na letišti je pohodlné, bezpečné, ale také levnější než na vzdálenějších parkovištích nebo v metropoli. Osm dní parkování je možné rezervovat již za cenu od 740 korun. Díky online rezervaci je možné ušetřit až 50 procent částky a získat garanci volného místa a také bezplatného storna, pokud se cestujícím změní plány.

O parkování na letišti je velký zájem. Vyplatí se proto rezervace, kterou je možné provést předem na webových stránkách www.AeroParking.cz. Pro dlouhodobé parkování slouží parkovací dům PA SMART, PD HOLIDAY nebo PC COMFORT, kde lze nabíjet i elektromobily. Cestující mohou díky rezervaci získat výhodnější cenu a mají jistotu parkovacího místa.

„Parkování přímo na letišti ušetří cestujícím čas i peníze a nabízí bezproblémový a pohodlný start i závěr dovolené nebo pracovní cesty. Navíc disponujeme nonstop asistencí a garantujeme cestujícím bezplatné storno, pokud si rezervaci stihnou zrušit před jejím plánovaným začátkem. Lidé i automobily jsou u nás v bezpečí. Parkovací domy jsou monitorované kamerovým systémem a pravidelně střeženy ostrahou,“ říká o AeroParkingu člen představenstva Letiště Praha Jakub Puchalský.

Pro expresní parkování, které slouží k rychlému výstupu a nástupu cestujících, stejně tak pro rychlé naložení a vyložení zavazadel, je možné využít parkoviště přímo před Terminály 1 a 2. Na parkovištích P1 EXPRESS a P2 EXPRESS je k dispozici ZDARMA jeden vjezd o délce 15 minut, a to jednou za 24 hodin. Parkování od započaté 16. do 30. minuty je zpoplatněno regulačním poplatkem 100 korun. Poté je účtováno 100 korun za každou započatou půlhodinu.

Pro krátkodobé parkování je možné využít parkoviště PB ECONOMY nebo parkovací dům PC COMFORT. Parkování zde od 15. září vyjde na 80 korun za hodinu. Platba je možná pouze na místě v automatu před odjezdem.

Letiště Praha nabízí parkování i pro náročnější klientelu. To poskytuje PC PREMIUM s padesáti XXL stáními, zvýšeným dohledem ostrahy letiště a s vozíky pro přepravu zavazadel hned po ruce. Vozidlo je zde možné nechat i kompletně umýt a vyčistit. Navíc s abonentní kartou je možné parkovat v PC COMFORT nebo PC PREMIUM neomezeně. Parkování není nutné rezervovat dopředu, přijet lze s jakýmkoliv vozem a navíc je karta daňově uznatelnou položkou.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy