Elektrokola vám spolehlivě dodá Cykloservex.cz

Uvažujete o novém elektrokole pro vás anebo pro vaše blízké? Vsaďte na kvalitu osvědčené značky CUBE a eshop Cykloservex.cz!


E-shop Cykloservex.cz je specialista na elektrokola značky CUBE

Značka kol CUBE je mezi milovníky cyklistiky velmi oblíbená. Jedná se o německou značku špičkových jízdních kol, která se vyznačuje velmi kvalitním zpracováním a vynikajícím poměrem cena vs. výkon. Jízdní kola CUBE mají tradici již od roku 1992. V současnosti se vyrábí cca 800.000 kusů kol CUBE ročně .

Prodejcem elektrokol značky CUBE je internetový obchod Cykloservex.cz, který nabízí různé varianty kol (pánská, dámská, celoodpružená, dětská, nová moderní elektrokola a další). V případě objednávky v internetovém obchodě Cykloservex.cz vám zásilka dorazí obvykle do 48 hodin. Cykloservex provozuje nejen e-shop ale také kamenné prodejny i velkoobchodní sklad.

Náhradní díly, doplňky a cyklo oblečení

K jízdním kolům Cykloservex prodává také:

  • náhradní díly

  • doplňky (blatníky, bowdeny, brašny na kolo, brzdy, cyklocomputery, duše, gripy, hlavová složení, hustilky, pumpičky, kazety, vícekolečka, kliky, převodníky, košíky na lahve, cyklolahve, lanka, lepení, ložiska, maziva, rychloupínáky, náboje, nosiče, koše, stojany, odpružené vidlice, omotávky, pedály, pláště, představce, přehazovačky, přesmykače, rohy, řídítka, sedla, světla, zámky, zrcátka anebo zvonky či houkačky na kolo)

  • oblečení (dresy, kalhoty, kraťasy, pláštěnky, funkční prádlo, moira, zimní cyklobundy, dětské oblečení i oblečení pro běžce).

Kontakty na e-shop s jízdními koly a elektrokoly CUBE

Stanislav Janda - J&K Cykloservex
Mobil: 606 472 638
E-shop: Jízdní kola CUBE


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy